Viata, destinul sau mai degraba Dumnezeu le aseaza pe toate asa cum e bine, poate chiar e adevarat proverbul ca dupa ploaie vine soarele…. mai ramane doar sa stim sa pastram acel soare in viata noastra… pentru ca de multe ori, desi ne dorim cu adevarat ceva nu reusim sa pastram acel ceva in viata noastra… si e dureros, mai ales cand stii ca intentiile si toate gandurile iti sunt bune….

Pentru toate exista un inceput si un sfarsit… pentru fiecare cred ca exista un cineva, undeva…. cineva care iti poate darui senzatii unice, sentimente minunate, simple atingeri sa ti se para de basm…
Jucam acelasi joc de dragoste, in care dorintele noastre corespund, si dintr-un joc asa marunt , se pot indeplini dorintele…. dar nu e un joc marunt, e ceva minunat….e cel mai frumos joc…. e un vis pentru suflet….

Exista momente in viata cand esti convins ca nu exista iubirea, cand iti e greu, cand inima iti plange, cand esti gata sa-ti pierzi speranta, insa binele exista, Dumnezeu are grija de fiecare….

Sufletul o poate lua razna, inima simte intens ceva ce n-a simtit niciodata… ceva ce nu mai credeai ca poti simti vreodata, descoperi sentimente care nu credeai ca exista, sufletul iti e profund atins de iubire, o iubire care te face mai bun si mai cald, o iubire care nu te arde, ci te inalta, te face puternic.

Vreau sa cred ca exista iubirea infinita, ca ea nu e trecatoare…

P.S. Da inimii ce iti cere!