Ce ascund femeile in posete – Misterele femeilor din genti

Cu siguranta ca barbat fiind, sau copil te-ai intrebat de ce femeile poarta cu ele poseta. Oare ce ascunde o femeie in poseta sa? Sunt variate modele de posete, ieftine, scumpe, mari, mici, rotunde, patrate, dreptunghiulare, ovale, etc. Iar culorile sunt multe.  Nu exista femeie care sa nu plece undeva fara poseta. Dar ce are o femeie in poseta?

Orice femeie are la ea un ruj, un creion dermatograf pentru a-si reface machiajul la nevoie, servetele uscate si servetele umede, o umbrela cand se anunta zile ploioase, o agenda, un pix sau stilou, o agrafa sau ceva de strans parul pentru cele care poarta parul lung, neaparat portofelul cu acte si bani. Pe langa aceste lucruri, femeile mai au in poseta si ceva dulce, bomboane sau Tic-tac, guma de mestecat, o sticluta cu apa.

Acum sunt la moda posetele mari, incapatoare, in care femeile pot baga multe lucruri. Poseta sau geanta este un obiect indispensabil pentru femei. Ele completeaza cu succes tinuta si se asorteaza fie cu paltonul sau haina, fie cau pantofii sau cizmele.