Ce alimente binefacatoare aduce primavara – Alimente sanatoase de primavara

Dupa sezonul rece cu ger, zapada si gheata, simti nevoia razelor de soare si a anotimpului care aduce primele flori. Ghioceii, vestitorii primaverii, ne spun ca iarna este pe sfarsite si ca natura revine la viata.
Primavara ne aduce cu sine si unele alimente bogate in nutrienti, vitamine si mai ales minerale precum fierul, magneziul, calciul, zincul : urzicile, spanacul, stevia, macrisul, ceapa verde, ridichile, salata verde.

Urzicile pot fi consumate in ciorba, sau salata cu maioneza. Sunt bogate in fier, calciu, vitamine si detoxifica sangele. Sunt binefacatoare pentru anemici.

Stevia este si ea bogata in vitamine si poate fi preparata ca ciorba sau in combinatie cu orez.

La salata poti folosi salata verde, ceapa verde, ridichi dar si spanac si macris. Daca incluzi salata in meniul de slabire, foloseste otet de mere sau lamaie.

Spanacul, alimentul preferat al lui Popey Marinarul este bogat in fier si este dedicat celor cu anemie.
De retinut pentru cei ce vor sa-si detoxifice organismul dar si sa slabeasca, toate acestea pot fi folosite cu succes in curele de slabire.

Orice aliment din sezonul primaverii ai alege, fii sigur ca toate iti vor vitaminiza corpul iar organismul iti va fi recunoscator!