Cauta iubirea adevarata daca nu esti fericit(a) cu ceea ce ai!

Simti uneori ca te doare sufletul. Privesti inapoi si iti dai seama ca viata pe care o duci parca nu e a ta. Nu e ceea ce iti doresti cu adevarat. Ceva lipseste… Descoeri ca nu esti fericit, desi pana mai “ieri”credeai asta…

Poate nu ai iubirea care ti-ar incalzi sufletul si nici respectul cuvenit in cea mai frumoasa relatie de dragoste. Poate nu mai stii sa iubesti. Sau poate persoana de langa tine, te-a indepartat.

Raman amintirile. Orice relatie care
“nu e sa fie”, mai devreme sau mai tarziu va inceta sa mai existe. Dar trebuie sa mergi mai departe si sa iti gasesti un suflet drag cu care sa imparti totul, sa visezi si sa iti indeplinesti dorintele. Un om care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum meriti, asa cum iti doresti. Un om pe care sa il iubesti enorm si caruia sa ii oferi cele mai pure sentimente si visuri. Un om bun care sa te inteleaga si sa te aprecieze. Un om pe care sa-l iubesti asa cum n-ai facut-o pana acum.

E dureros sa descoperi ca persoana cu care traiesti nu te poate implini si nu iti poate aduce liniste sufleteasca. Si nu e vina ta. Pentru ca ai dat totul. Tot ce se putea pentru a fi bine. Ai constiinta impacata ca ai luptat pentru aceasta relatie. Insa nu a mers. Trebuie sa iti gasesti fericirea si pe omul tau, care probabil te asteapta undeva, nerabdator sa iti ofere toata dragostea lui. Intreaga lui fiinta.

Nu te complace in nicio relatie daca nu esti fericit(a)! Nu se merita! Nu iti mai bate joc de tine! Pleaca!

Ofera-i sufletului ceea ce are nevoie: o iubire nemarginita in primul rand. Si multa bucurie. Zambete. Respect. Apreciere.

Ofera si vei primi!
Fii fericit(a)!