Cand va ninge? Cum va fi vremea de Craciun Revelion

Cu totii ne dorim sa aflam daca de Craciun, va ninge sau va fi ger de ingheata pietrele, insa cred ca e prea devreme pentru a afla asta cu certitudine. E greu de zis cu exactitate prognoza meteo din luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna si a vacantei.

Cu totii ne dorim sa nu fie foarte frig, insa ne dorim multa, multa zapada.  Mai este o luna jumatate pana la Craciun, suficient timp pentru a se mai schimba predictiile meteorologice. Asa ca, nu va culcati pe ideea ca daca acum se zvoneste ca va ninge sau nu, va fi adevarat.

Daca pana la Craciun mai este o luna jumatate, si este dificil de spus cu siguranta cum va fi vremea, cu atat mai dificil este sa aflam vremea in noaptea de Revelion.

Craciunul are si mai mult farmec atunci cand fulgii mari de nea cad frumos si se astern intr-un covor superb iar pasii nostri alearga prin neaua pufoasa si rece, care ne bucura privirile.

Cel mai important este sa avem sanatate si familia aproape, indiferent cum va fi vremea de sarbatori,  sa fim mai buni si mai optimisti, dar sa si luptam pentru un trai mai bun.

Sarbatori fericite, pline de iubire! Ceea ce conteaza cu adevarat este sa avem caldura in inima!