Bogata este toamna, melancolica si atat de frumoasa!

Bogata este toamna, melancolica si atat de frumoasa! Covoarele de frunze ingalbenite sunt magnifice, ne incanta privirea si ne fac sa visam, sa fim mai optimisti.

Tabloul de toamna este minunat, cu ploi racoroase, frunze cazute, copaci pe jumatate goi, melancolie, bunatate, adieri de vant, iubiri noi, toate sunt specifice frumosului anotimp.

Mergi grabit spre locul de munca si poate uiti sa te bucuri de sublimul peisaj ce ni-l ofera cu atata pasiune, toamna. Poate ar trebui sa iti faci timp sa privesti minunatiile toamnei. Te-ar relaxa cu siguranta.

Fructele si legumele toamnei sunt variate. Culori diferite, parfum, gust, toate aparte. Toate pentru noi, cei care ne grabim si traim alergand prin viata, de cele mai multe ori. Toamna, se culeg roadele pamantului…

Fiecare anotimp este unic, insa toamna are un farmec aparte, si aduce cu ea un strop de melancolie…

Opreste-te putin si priveste cum arata cerul de toamna, priveste cum cad frunzele din copaci, priveste ploaia cum cade… Toate sunt minunate si ne creeaza emotii, senzatii si sentimente noi, placute.

Fie ca toamna sa va aduca in suflete si in viata, multa iubire, speranta, optimism si bunatate. Si sa va gaseasca sanatosi!