Unor oameni le este teama sa isi dezvaluie sentimentele si sa spuna ceea ce simt cu adevarat.
Poate le este teama in primul rand de propria persoana, refuzand sa-si recunoasca in primul rand lor insisi ca… simt ceva pentru o persoana.
Mai exista si teama de respingere, bineinteles. Insa in viata, trebuie sa risti, nu? Pana nu incerci nu vei sti !
Decat sa traiesti cu regrete ca nu ai incercat sa faci un anumit lucru, mai bine sa stii sigur ca nu a fost sa fie, ca nu a mers. E mai greu sa traiesti cu semnul intrebarii, sa te intrebi cum ar fi fost daca…..?!?
Uneori e bine sa lasi timiditatea sau orgoliul la o parte si sa iti dezvalui sentimenlte, poate se va naste o frumoasa poveste de iubire.
O persoana matura, care stie ce vrea de la viata, nu va rade la marturisirea sentimentelor tale iar cea care va rade, inseamna ca nu iti merita iubirea.
Insa cum ramane cu persoanele care nu te cred? In primul rand inseamna ca nu au incredere deplina in ele, nu se cred capabili sa inspire sentimente profunde cuiva. Sau poate nu vor sa creada si sa accepte varianta unei iubiri in locul unei prietenii de exemplu.
Mare grija insa, nu permite sa fii umilit (a)!
Atunci cand iti marturisesti sentimentele, trebuie sa fii constient (a) ca poti primi un raspuns negativ, sentimentele nu sunt intotdeauna impartasite, asa ca pregateste-te si pentru o perioada grea, asteapta-te si sa primesti doar amicitie desi tu vrei mai mult. Dragostea este ciudata insa cu sila nu se poate. Trebuie sa accepti si sa respecti hotararea persoanei de langa tine.
Da dovada de bun simt si de educatie intotdeauna, in orice situatie!
Totul se intoarce in viata, asta stim cu totii. Si mai stim si ca exista iubiri ascunse, neimpartasite, poate unii iubesc in secret, poate o multime de persoane sunt iubite insa ele nu stiu…
Exista persoane care nu isi tradeaza sentimentele si nimic nu iti poate indica ceea ce simte un om.
Nu stii niciodata ce se ascunde in sufletul unui om.
“Ia-ti inima in dinti” si marturiseste-i ceea ce simti cu adevarat! Nu glumi, desi de multe ori spunem adevarul in gluma… s-ar putea sa nu fi credibil (a).
E pacat sa lasi sa treaca iubirea pe langa tine….