Acel moment in care simti ca trebuie sa pui punct

Vine acel moment in care simti ca trebuie sa pui punct. Sa pleci si sa nu te mai intorci pentru ca nu te merita. Sa nu mai visezi la el. Acel el ti-a amarat sufletul prea multi ani. Prea multe sanse si sperante inutile. Pleaca si nu regreta. Anii tai frumosi nu se mai intorc. Nimic nu o sa mai poata da timpul inapoi. Avem o viata si trebuie sa fie fericita iar daca tu nu te simti implinit in interiorul tau, clar esti nefericit!

Pleaca! Iesi din aceasta mocirla ce dureaza de prea mult timp! Sa nu iti para rau! De ce ti-ar parea?! Meriti sa ai libertate, sa fii linistita si sa zambesti. Da, sa zambesti in fiecare si si sa fii respectata.

Pleaca! Nu mai e vorba de iubire, poate n-a fost niciodata, nu te mai complace intr-o situatie nimicitoare, ce iti zdrobeste sufletul si personalitatea!

Pleaca si nu regreta. Putinele amintiri frumoase au fost umbrite de cele neplacute.

Nu mai plange. De acum, toate lacrimile tale vor fi doar de bucurie. Pentru ca meriti!

Trebuie sa te apreciezi mai multi si sa nu mai ramai intr-o relatie ce nu iti face bine si te distruge rapid. Ai sperat destul! Ai crezut ca o sa fii respectat si apreciat. Fericit. Ani irositi!

Unele persoane nu se schimba niciodata. Si nici tu, nu poti rabda la nesfarsit. Ajunge! Cat vrei sa te mai hranesti cu lacrimi amare?! Nu te mai complace in situatie, nu se va schimba nimic. Asa va fi mereu. Vei fi o moarta vie, dar, trebuie sa stii ca, si sufletul tau merita liniste si iubire adevarata…