Zece trucuri pentru regasirea intimitatii intr-un cuplu, dupa ce nasti:)

1. Cereti ajutorul familiei- Apelati la bunic, bunica, parinti, frati sau surori, o ruda apropiata, pentru a va ocupa si de dvs. si pentru a avea un aer detasat pentru el . 🙂
2. Surprindeti -va barbatul -Schimbati-va coafura si lookul, – va veti simti extraordinar si va va da si mai multa incredere- imbracati-va in haine de casa comode, dar frumoase, care sa va puna in evidenta si sa -i atraga atentia lui. Parfumati-va.
3. Preparati mese surpriza- O data copilul adormit, preparati rapid o masa frumoasa pentru voi doi. Este benefic! Romantismul va fi binevenit. Pune si niste lumanarele si flori pe masa.
4. Fiti egoiste din cand in cand – Chiar daca aveti dezordine in casa si va enerveaza, e bine cateodata sa le lasi asa si sa te relaxezi.
5. Rezervati-va o iesire in natura, ca indragostiti- O iesire la cinema, la teatru, sau in club va reincarca bateriile . Sau macar o plimbare in parc.
6. Faceti proiecte impreuna- Puneti la cale planuri viitoare pe care visati sa le atingeti impreuna.
7. Vorbiti si de altceva, nu numai de noul-nascut- Incercati sa vedeti in el barbatul de care v -ati indragostit.
8. Nu va autocompatimiti, nu va lamentati prea mult, cu siguranta el s-a indragostit de femeia puternica din tine, – Nu faceti din datoria de parinte o autocomaptimire astfel il alungati si relatia se destrama. Barbatilor nu le plac femeile care se vaita.
9. Ingrijiti-va – chiar daca aveti treaba trebuie sa va acordati si dvs un pic de timp liber. Va veti relaxa in acelasi timp.
10. Nu luati copilul prea multa vreme in camera dvs- Intimitatea cuplului trebuie sa nu fie afectata de responsabilitati parentale. Macar in pat:)