Urari si mesaje originale de la multi ani pentru sot

La multi ani, iubire! Te iubim mult, sotia si copilul tau. Sa ne traiesti voios si la fel de iubitor! Sa ai sanatate si zile senine alaturi de noi.

Este ziua ta si vreau sa fiu prima care iti ureaza toate cele bune, sa ai sanatate, intelepciune, iubire. La multi ani!

Sa fii sanatos, sa ai parte de oameni frumosi in viata ta, si sa te am alaturi pana la adanci batraneti. Te iubesc, dragul meu sot. La multi ani, e ziua ta!

Zile frumoase, bucurie, intelegere, iubire. De toate sa ai parte, iubitul meu! Sa ramai la fel de optimist si de dragut.

La multi, multi ani! Zambeste, petrece si distreaza-te! E ziua ta! Sa ai fericire, iubire si tot binele din lume! Te iubesc.

Esti sotul meu, jumatatea mea. Sper sa-ti placa tortul, iubitul meu. La multi ani, sa traiesti si sa fii sanatos, frumosul meu!

Cele mai frumoase momente sunt alaturi de tine. De ziua ta, sotia ta iti ureaza din tot sufletul sa fii sanatos, iubitor si fericit. La multi ani!

Anii trec, insa tu esti si mai dulce si mai frumos,barbatul vietii mele. E ziua ta, iti sunt alaturi. Astazi si in fiecare zi.

Iubirea si inima mea sunt ale tale. Te iubesc mult, stii asta. Iti urez din inima sa ai mii de bucurii, fie ca dorintele sa ti se indeplineasca si fim fericiti alaturi pana la adanci batraneti.

Imi luminezi si imi bucuri viata in fiecare clipa, esti cel mai bun om si mai inteligent. Esti frumos, elegant si bun la suflet. Ramai asa. La multi ani, iubirea mea! Meriti tot ce e mai bun pe aceasta lume!

Te imbratisez cu iubire, esti minunat. Iti urez o zi de vis, la multi ani!

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi. Fie ca aceasta zi minunata, in care ai mai adaugat inca un an in buchetul vietii tale, sa fie una fericita. Toate zilele sa fie fericite. La multi ani, iubitul meu sot.

Cele mai frumoase ganduri, bucurie, viata lunga si multa iubire. La multi ani!

Te iubesc si te voi iubi mereu. Iti sunt alaturi azi, de ziua ta de nastere, si nu numai. Esti jumatatea mea, datorita tie vad viata asa cum este ea: superba, la fel ca si tine! La multi ani, ramai la fel de vesel si de frumos sufleteste.

Mi-ai fost mereu alaturi. Te iubesc pentru tot ceea ce imi daruiesti in fiecare zi. Esti special pentru inima mea. Te iubesc. Vreau ca in aceasta zi sa te simti extraordinar alaturi de sotie si copii. Fie ca fiecare zi din viata ta sa fie linistita si frumoasa, precum o zi de sarbatoare.

La multi ani si fie ca tot ceea ce iti doresti, sa ai! Esti un om bun si meriti toata fericirea din lume. Sa ai sanatate, afectiune, respect si prieteni adevarati. Petrecere placuta sa avem!

Tu si copiii, imi impliniti viata. La multi ani, fericiti si sanatosi. Zambeste cu tot sufletul, e ziua ta, ziua in care sa te bucuri si mai mult. Sa ai speranta, optimism si viata frumoasa!

Sa ciocnim un pahar in cinstea ta, sarbatoritul meu frumos! Te imbratiseaza cu drag, familia, si iti dorim din tot sufletul un calduros si sincer “la multi ani”!