Urari si mesaje originale de la multi ani pentru copii

La multi ani, puiul meu iubit! Acum un an, pe vremea aceasta, ai venit pe lume ca sa ne bucuri viata! Te iubim mult!

Ai aparut pe lume intr-o zi frumoasa de vara, calduroasa precum sufletul tau. Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!

Esti totul pentru noi, te iubim enorm! La multi ani fericiti de ziua ta! Sper sa iti placa mult cadourile .

Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile!

Bucura-te in fiecare zi, insa astazi zambeste mai mult! E ziua ta de nastere, ziua in care esti in centrul atentiei! La multi ani, puisorul nostru scump!

Ne luminezi viata si ne bucuri sufletul in fiecare Zi! Esti totul pentru noi, parintii tai! Te iubim nespus si iti dorim tot binele din lume! Sa ai parte de multa bucurie ai de prieteni adevarati!

Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai!

Cea mai frumoasa zi a fost aceea in care ti-am vazut fetisoara pentru prima data si te-am tinut in brate! Esti minunea mea si vreau sa iti mai spun inca o data ca mami te iubeste mult, mult! La multi ani!

Un copil iti implineste viata. Sunt cea mai fericita ca te am! La multi ani de ziua ta, copilas iubit! Sa fii sanatos, voios si cumsecade in continuare!

Cele mai pure sentimente sunt pentru tine, copilul meu. Te iubesc enorm si vreau sa fii fericit in fiecare secunda! Multi ani fericiti iti doresc din suflet si multe, multe zambete si cadouri!

Sa fii fericit, iubit si iubitor, sanatos si increzator in fortele proprii! Sa ai viata lunga, alaturi de cei dragi si sa faci bine celor din jur, ori de cate ori sta in putinta ta.

Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Fiecare zi sa fie unica, sa fii sanatos, sa zambesti in fiecare zi cu toata inima. La multi ani!

Toate urarile de bine se indreapta catre tine, pentru ca e ziua ta de nastere! La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!

Nimic din ce as putea scrie nu o sa poata reda sentimentele mele pentru tine, copile! Dar vreau sa stii ca iti voi fi mereu alaturi! La multi ani cu sanatate si multa fericire! Te iubesc enorm!

A mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut… La multi ani!