Urari frumoase de Sfintele Pasti – Mesaje originale de Paste

Lumina sfanta a Invierii sa va gaseasca linistit, bucuros si mai bun la suflet. Hristos a Inviat!

Pasteaza inima curata si vei fi fericit(a). Pastele a sosit, dupa ce Iisus a patimit. Marit fie Domnul IiSus Hristos, care a Inviat!

Sarbatori pascale cat mai frumoase, linistite si pline de iubire si zambete din partea familiei si prietenilor! Masa imbelsugata si numai ganduri bune sa aveti!

Miros de cozonaci si pasca, sarmale aburinde si vin rosu. Oua frumos incondeiate si multa sanatate alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat!

Masa imbelsugata, liniste in suflet, oua rosii, ganduri bune si fie ca Iepurasul sa te viziteze de Pasti si sa iti lase un frumos cadou. Paste fericit!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa iti amintesti mereu sa fii mai bun! Paste minunat, cu ganduri bune si zile fericite!

Oua rosii, sarmale, cozonaci, pe toate sa le pui pe masa ta cu drag si sa te bucuri de tot ceea ce ai ce de toate lucruile care te inconjoara. Paste linistit alaturi de familie si prieteni.

Lumina Invierii sa te gaseasca sanatos si fericit, inconjurat de persoane blande si bune, asa cum meriti. Paste fericit!

Sarbatorile pascale sa va gaseasca sanatosi, cu pace in suflet si in casa, iubitori si iubiti! Un paste cat mai linistit si relaxant, cu multa bunatate presarat!

In aceasta zi sfanta, cel mai important este sa fii sanatos, bun si fericit. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ceea ce ai si fii mai bun, mai ingaduitor cu cei din jur si mai cald sufleteste! Ajuta daca poti si nu cere nimic in schimb. Paste fericit si nu face exces de oua rosii.:-D

 Sarbatori de vis, alaturi de cele mai calde si pure sentimente si ganduri bune. Primeste djn partea mea cele mai sincere urari de bine. Chiar daca sunt departe, iti urez un Paste fericit si sa stii ca ma gandesc mereu la tine!

Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa ai parte de cele mai frumoase si linistite sarbatori pascale alaturi de cei dragi.