Sms frumoase, urari si mesaje originale de Mos-Nicolae

Diseara, ghetutele tale minunate vor fi umplute cu daruri de la Mos-Nicolae. Asta pentru ca ai fost cuminte! Iti doresc o noapte linistita!

La noapte, toti copiii asteapta un dar de la Mos-Nicolae, care va trece pe la fiecare. Si eu il voi astepta, macar o nuielusa sa-mi lase si mie.?

La multi ani de Mos-Nicolae! Distractie placuta alaturi de cei dragi, voie buna si multe, multe cadouri si imbratisari de la cei dragi!

Mosule, te astept cu nerabdare, tu esti darnic si bun. Sper sa imi aduci ceea ce imi doresc si sa fim sanatosi mereu. La multi ani, Mos-Nicolae!

Un Mos voios, cu sacul plin, ne va trece pragul la noapte, si ne va lasa in ghete, daruri minunate! Daruri frumoase pe care le meritam, pentru ca avem suflet bun. Te iubim, Mos-Nicolae!

Lustruieste-ti cizmulitele, copil drag, Mos-Nicolae va sosi in curand. Asteapta-l cu sufletul curat si cu iubire. Va ajunge negresit iar darurile lui te vor bucura mult.

E ziua ta, Sfantul Nicolae. O zi frumoasa ca tine. Petrecere frumoasa iti doresc, cu multa voie buna, alaturi de oameni inimosi!

Sfantul Nicolae sa va aduca liniste in case, iubire in inimi, pace in suflet. Pretutindeni sa ai veselie in suflet si zambetul pe buze. La multi ani!

Ce frumos nume porti: Nicolae! Vreau sa iti urez, din tot sufletul un sincer si calduros”La multi ani”! Sa ai sanatate, ca-i mai buna decat toate!

La multi ani, e ziua ta de nume! Fie ca Sfantul Nicolae sa te ocroteasca mereu, iar aceasta zi sa fie una linistita si imbucuratoare. Pastreaza-ti sufletul curat si vei atinge fericirea!

Mos-Nicolae, esti special pentru mine. Anul acesta vreau sa imi aduci multa sanatate, bucurii, oameni frumosi si bogati sufleteste, rabdare si iubire. De toate avem nevoie in viata aceasta.

La multi ani, drag prieten, Nicolae! Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai pur pe aceasta lume. Te imbratisez cu drag! Sper ca am fost primul care ti-a dat sms de ziua ta.?

Zi fantastica ce ne umple sufletul cu bucurie, zi in care iti spun un sincer “la multi ani”, e Sfantul Nicolae, mare sarbatoare. Sa fii sanatos, fericit si iubit iar inima ta sa fie blanda mereu!