Trebuie sa recunoastem ca uneori ne atrage “raul”, adica ceea ce e clar ca nu e potrivit pentru noi. Fie ca este vorba de o intamplare sau de un barbat in viata noastra. Si parca tot nu suntem multumite sau fericite pe deplin, indiferent de cat de noua ar fi “situatia” sau omul de langa noi. Uneori, parca tot lipseste ceva. Un “ceva” care ne-ar trebui pentru a fi fericite. Insa nici noi, femeile, nu reusim sa ne dam seama ce sau unde se gaseste acel ceva.
Dragelor, trebuie sa vedem fericirea in lucrurile marunte. Doar noi insine putem face asta. Nimeni nu ne poate da “reteta fericirii”. Indiferent de sfaturile sau de parerile pe care le primesti de la cei din jur, tot ceea ce stii, asta faci. Nu te intoarce cu spatele la drumul care ti se arata, drumul corect, bun. Incearca sa asculti si varianta celor din jur, a acelora care iti vor binele. Exista si oameni frumosi pe langa noi, care ne iubesc si ne vor binele.
Uneori suntem prea ocupate ca sa vedem doar partile rele ale intamplarilor, ale vietii.
De ce sa alegem sa traim incruntate, nemultumite, dezamagite, macinate de frustrari, mereu nehotarate? Numai noua ne sta in putere sa vedem lucrurile bune din viata noastra. Pentru ca nimeni nu poate simti in locul tau iar felul in care (te) simti depinde numai de tine!
Succes! Capul sus!