Pudra sau decapant? Diferenta intre decapant si decolorant de par

Parul este un element cheie, care ne pune in valoare trasaturile fetei, facandu-ne si mai frumosi.

Uneori simtim nevoia de schimbare de look. Primul lucru care ne vine in minte este schimbarea culorii parului.

Daca inca nu ai reusit sa decizi ce sa alegi intre pudra decoloranta si decapant pentru par, poate urmatoarele informatii te vor ajuta sa hotarasti ce sa folosesti pentru a-ti decolora parul.

Daca folosesti pudra decoloranta, parul ti se va deschide mai repede, insa se va si degrada mai repede!

In plus, e posibil ca parul sa capete culoarea portocaliu, de pui, sau sa nu iasa uniform aceeasi nuanta de blond.

Culorile obtinute in urma decapajului sunt unele naturale. Decapantul scoate culoarea din firele de par, iar pudra decoloreaza. Parul nu va arata atat de uscat si degradat ca dupa decolorarea cu pudra.

Decapantul nu ataca foarte mult firul de par, spre deosebire de pudra decoloranta, insa procesul de decolorare este mai lent.

Decapantul il poti folosi mai des decat pudra decoloranta, deoarece, cum am mai spus, nu degradeaza parul.

Atat decapantul, cat si pudra decoloranta, le poti folosi si acasa, dar poti merge si la salon. Parerea mea este, mai ales daca ai parul lung si inchis la culoare si vrei sa devii blonda, sa mergi la salon. Ar fi pacat sa iti strici parul si sa fii nevoita sa te tunzi apoi!

Cum stim care este decapant si care este pudra decoloranta? Pudra decoloranta este albastra, iar decapantul alb, avand consistenta unui balsam.

Daca vrei sa iti schimbi culoarea parului, dar mai ales daca vrei sa iti deschizi cu mult culoarea, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui specialist. Mergi la salon! Altfel, risti sa iti degradezi sau sa iti arzi parul, la propriu! Mai ales daca il prinzi in coc, dupa ce ai aplicat pudra decoloranta! Atentie! Nu se leaga parul dupa aplicarea pudrei decolorante! Risti sa se incinga si chiar sa ia foc (Doamne fereste!).