Pe cine sa invitam sau nu la nunta
Ziua nuntii trebuie sa fie cea ma fericita zi din viata ta.

Oamenii care iti vor veni la nunta, inseamna ca tin la tine cu adevarat, si vor sa iti fie alaturi la un asemenea mare eveniment fericit din viata ta.

Invita oamenii din timp la nunta, pentru a te putea onora cu prezenta. Multi pot pleca in concediu sau in vacanta, planificandu-si din timp sejurul. Deci anunta-i din timp pentru A te putea onora cu prezenta. Si pentru a pune si bani deoparte pentru darul de nunta.

A sosit ziua intocmirii invitatiilor de nunta. Pe cine sa invitam la nunta noastra si pe cine, nu?

In primul rand trebuie sa te gandesti daca vrei o nunta restransa sau cu mare fast. Daca vrei o nunta restransa, iti vei chema doar familia si prietenii apropiati. Daca vrei o nunta cu un numar mare de invitati, vei invita mai multi, insa nu chiar pe oricine.

Invita la nunta ta persoane care te fac sa razi si sa te distrezi, persoane care te apreciaza pentru ceea ce esti, si persoane care te-au chemat la nunta lor. Asa e frumos, sa le chemi si tu la nunta ta. Acesti oameni se numesc datornici. Asa ii numesc unele persoane. Ca si cum ar fi obligate sa vina la nunta ta, pentru ca si tu ai fost la nunta lor.

Localul in care faci petrecerea de nunta trebuie sa cuprinda toti invitatii si sa aveti suficient spatiu pentru dans.

Mi s-a intamplat ca o persoana cu care nu mai pastrasem legatura de cativa ani buni, sa ma caute si sa mi ofere invitati la nunta. Buuuun! Dar pana acum de ce nu m-a cautat?! Mi se pare absurd si penibil sa cauti un om si sa pretinzi ca sunteti prieteni. Pentru ce as onora o astfel de invitatie?! Mai ales ca era in alt oras, iar la acea nunta nu cred ca as fi cunoscut pe cineva in afara de mireasa si de familia ei sau de vreo eventuala cunostinta “ratacita” pe acolo…

De acord, nuntile sunt evenimente frumoase la care te duci cu drag, dornic sa te distrezi. Insa eu nu pot merge oriunde, de dragul distractiei. Asa ca ai grija pe cine inviti la nunta. Acorda importanta listei invitatilor. Sa fie oameni distractivi dar in acelasi timp si seriosi. Pentru a avea o petrecere de vis. Petrecerea de nunta mult visata.

Casa de piatra!