Ochii care nu se vad se uita!? Dragostea adevarata

Dragostea adevarata sparge barierele, trece peste orice obstacol….asa se spune….dar daca cei doi indragostiti sunt departe? Ce se alege de dragostea lor?
Dragostea rezista in ciuda distantei? Personal, cred ca iubirea adevarata invinge orice obstacol, sentimentele triumfand. Mai ales daca persoanele respective pastreaza legatura. Cand iubesti, indiferent ce ai face, gandurile iti zboara la persoana iubita, o porti in suflet pretutindeni….
Cunosc multe cupluri care au rezistat si sunt impreuna, s-au casatorit, sunt fericiti, au si copii, in ciuda distantei care i-a separat candva fizic. Distanta este fizica, important este sa nu fie si sufleteasca.
Ce se intampla daca intre doi indragostiti, desi locuiesc impreuna, intre ei s-a instaurat o ” distanta ” ce ameninta….”prapastia” dintre ei? Nu asta e mai grav?
Iubirea o porti in suflet, suferi de dor cand nu poti fi cu persoana respectiva, insa totul trece. Iar daca ai pierdut o persoana si nu mai sunteti impreuna, asta este pentru ca nu “a fost sa fie”, ci nu datorita distantei dintre voi. Nu este mai usor sa lupti pentru iubirea ta, daca tu crezi ca se merita? Nu se merita asteptarea, lacrimile de dor si tristetea?
Nu da vina pe distanta pentru a te desparti de cineva, ar fi doar un pretext!
Cand e sa fie, este, indiferent de obstacolele intampinate, de greutati, de suferinte si distanta.
Repet, nu sunt de acord cu acest proverb… Cum sa cred cand inca port in suflet amintirea unor persoane care nu mai exista si tot nu le-am uitat? Tot imi amintesc de zambetul lor, de clipele minunate petrecute impreuna, de tot ce e a fost candva! Cum sa le uit? Nu le-am mai vazut de multa vreme, insa nu le voi uita niciodata!
Am prieteni pretutindeni in lume, cu care pastrez legatura, care imi sunt dragi si pe care nu ii voi uita.
Daca o persoana este importanta pentru tine, e imposibil sa o uiti! Poate fi la mii si mii de kilometri, peste mari, oceane si munti, o pastrezi in suflet si-ti invadeaza gandurile zi de zi!