Oamenii frumosi din viata noastra se numesc prieteni

Uneori, in viata noastra, apar oameni speciali sufletului nostru, oameni cu adevarat frumosi. Oameni care iti ofera imbratisarea lor atunci cand ai cea mai mare nevoie. Oameni care prin simplul lor zambet iti redau pacea sufleteasca si iti ofera o doza mare cu optimism. Oameni care stiu sa planga alaturi de tine, cu bucurie sau tristete. Oameni care stiu ce iti place si care te respecta. Oameni frumosi care nu te lasa nicicum sa cazi. Oameni care te apreciaza si care aleg sa te pastreze in viata lor. Oameni care iti dau din forta lor. Oameni care iti devin PRIETENI.

Pastreaza toti acei oameni frumosi care vin in viata ta si care vor sa ramana. Bucura-te de viata alaturi de ei si ia ce e mai bun si mai frumos de la ei. Ofera-le sufletul tau frumos.

Oamenii frumosi din viata ta nu te vor face sa plangi niciodata. Ei vor fi alaturi intotdeauna. Mereu cu un suras, o imbratisare, un sevetel, un sfat bun, o incurajare. Oamenii frumosi ne pot schimba viata in bine, datorita optimismului lor si a energiei pozitive pe care o emana. Oamenii frumosi trebuie… pastrati! Oamenilor frumosi, voi sunteti speciali pentru inima mea!

Multumesc tuturor prietenilor adevarati din viata mea, care m-au indragit asa cum sunt…