O duminica frumoasa in zi de sarbatoare – E Sfantul Nicolae

O zi superba ai, de Sfantul Nicolae, mai ales cand dimineata incepe alaturi de copilul tau dulce, care iti zambeste, apoi te ia in brate si te pupaceste cu multa dragoste. Nimic nu se compara cu acest sentiment minunat.

Mergeti in sufragerie, unde isi desface darurile primite de la Mos-Nicolae. E uimit de jucariile interesante si se emotioneaza. Se bucura. O energie pozitiva te cuprinde parca si pe tine si zambesti din nou. Te trezesti razand de-a binelea, jucandu-te cu copilul tau. E asa de frumoasa aceasta dimineata! Si e duminica! Zi de sarbatoare si de relaxare.

O zi tocmai buna pentru o placinta delicioasa cu mere. O prepari si o bagi in cuptorul incins. Iese o minunatie care va gadila narile si va incanta papilele gustative.

Afara este ger. Este luna decembrie. E normal sa fie atat de frig. Dar in casa este atat de placut si de cald…

Ascultati muzica si petreceti clipe frumoase, uitandu-va la fotografii si la filmarile voastre de familie… O usoara melancolie te cuprinde…. Cand au trecut toti acesti ani frumosi? Redescoperi ca nu mai esti un copil, acum ai si tu un copil… Esti parinte. Si iti iubesti copilul nespus. Si il ocrotesti.

Pregatesti cafeaua. Mirosul te imbie de-a dreptul. O bei cu inghitituri mici, cu mare pofta. O savurezi. La fel trebuie savurata si fiecare clipa minunata de viata, mai ales cand esti langa cei dragi, langa familia ta iubita. O zi frumoasa de sarbatoare… La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi: Nicolae si Nicoleta. Simtiti-va extraordinar astazi, dar nu numai astazi! Viata este minunata iar sarbatorile de iarna sunt de vis!