Nu te mai plange atat la despartire, m-ai pierdut!

Nu te mai plange atat, in ultimul timp, desi am fost langa tine, de abia m-ai observat, de-abia mi-ai zambit si de abia m-ai atins.

Acum spui ca iti pare rau? Mie nu imi mai pare nici rau, nici bine. Dar cu siguranta am luat decizia corecta, despartindu-ma de tine.

Nu te mai vreau in viata mea nu pentru ca am visat eu asta peste noapte, ci pentru ca tu m-ai alungat. Putin cate putin. Asa ca nu te mai victimiza. Nu mai cred in tine. Nici in schimbarea ta pe care mi-o promiti. De ce pana acum nu m-ai vazut cat de trista eram si cat de mult imi doream armonie in casa?! De ce oare nu ai reusit sa imi “vezi”sufletul cat e de frumos si de dornic de iubire?! Doar atat am vrut! Liniste!

Nu mai dramatiza acum, mergi mai departe. Nu are sens sa ne amaram amandoi. Nu m-ai pretuit. Timpul pierdut alaturi de tine e ireversibil. Nu vreau sa ma mai prefac ca sunt fericita, cand sufletul striga disperat ca e atat de trist! Nu vreau sa ma mai complac in situatie si sa visez la ceva ce n-o sa fie, pentru ca nu stii ca sa ma pastrezi, sa ma apreciezi, sa imi arati ca ma iubesti. Primesc doar vorbe, insa eu nu am nevoie de ele. Nu mai vreau sa ne zbatem in mocirla. Vreau iubire profunda, sinceritate, respect, vorbe frumoase, nu tensiune si energie negativa.

Morala?! Pretuieste persoana de langa tine, atunci cand te iubeste!