Nu te da batut niciodata si lupta pentru fericirea ta

Iubeste-te mai presus de orice. Si mai presus de oricine(exceptie fac doar copiii nostri, si poate, si parintii), iubeste-te si ingrijeste-ti sufletul si trupul.

Nu iti neglija dorintele, urmeaza-ti visurile si implineste-ti idealurile. Lupta pentru ceea ce iti doresti! Poti! Poti mai mult!

Si daca esti femeie si a te ruja cu un ruj rosu aprins iti da puterea necesara infruntarii oricarei situatii si ai senzatia ca poti reusi ceea ce iti propui, atunci, da-te pe buze cu rujul care te face sa ai mai multa incredere in fortele proprii.

Daca purtand tocuri te simti invincibila, poarta tocuri cat de mari doresti. Important e sa nu te dai batuta niciodata.

Crede in tine. Mergi mai departe. Plangi, ridica-te si zambeste. Tine capul drept. Si fii tu insati. Esti puternica. Si frumoasa. Chiar si daca nu ai rimel pe gene. Tot esti frumoasa. Pentru ca frumusetea vine din interior, si daca ai suflet bun, esti cu adevarat un om frumos.

Trebuie sa stii ca persoanele din jurul tau, te vad altfel decat te vezi tu. Poate mai mult sau mai putin frumoasa, poate mai increzuta sau mai buna. Important e sa fii tu si sa te simti bine in pielea ta. Important e sa stii sa ierti si sa iei de la viata exact ceea ce trebuie, atat cat trebuie si mai ales CAND trebuie. Pentru ca viata e numai una iar timpul e ireversibil. Si zboara atat de repede!