De ce sa nu ramai amica fostului iubit

Dupa o perioda de iubire, liniste si fericire, a venit momentul in care certurile si reprosurile si-au facut loc, astfel ca relatia a luat sfarsit.

Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa ramai prietena cu fostul iubit :

1. Daca inca il iubesti, va fi destul de greu sa il ai in preajama pe fostul.

2. Un gest sau o vorba spusa de el te poate induce in eroare si vei crede ca el vrea sa va impacati. Din nefericire, iubirea si tristetea despartirii nu te lasa sa vezi adevarul : v-ati despartit si el nu te mai vrea ca iubita.

3. Nu poti intoarce timpul- crezi ca daca te impaci cu el vei face ca relatia sa functioneze de data asta. Indiferent din ce cauza v-ati despartit, este clar ca nu va potriviti prea bine daca fiecare a luat-o pe drumul lui.

4. Gelozia isi face loc daca il vezi cu alta, desi voi nu mai sunteti impreuna. Nu mai visa la impacare, cel mai bine este sa iti vezi de viata ta si sa-ti faci alt cerc de prieteni care sa nu il includa si pe fostul.

Oricat de greu iti este, viata nu se sfarseste odata cu despartirea asta ! Fa-ti curaj si mergi mai departe. O relatie cu fostul nu va aduce nimic bun. Gandeste-te ca undeva exista cineva care te iubeste ! Poate este foarte aproape de tine…doar deschide-ti inima si ochii…