Accesoriile pentru telefonul mobil indeplinesc mai multe functii: protejeaza dispozitivul, extinde sau imbunatateste functiile acestuia si, de asemenea, completeaza aspectul nostru personal. Trucuri pentru a alege cea mai buna husa pentru telefonul smartphone.

De cate ori ati scapat telefonul mobil? De multe ori, cu siguranta. Și la cadere trebuie sa adaugati si momentele in care cineva s-a asezat pe el sau a varsat apa sau suc. Noi le folosim tot timpul si in cele mai diverse locuri, de aceea sansele de a le sparge sunt mari. De aceea, pentru ca telefonul sa fie in siguranta si sa iasa din accidentele de utilizare intensiva, este esential sa il protejam cu accesorii specifice pentru fiecare marca si model. Va spunem ce ar trebui sa stiti despre modelele de telefoane mobile pentru a avea grija de acestea si, in paralel, sa le accesorizati in functie de stilul dvs.

Accesoriile pentru telefon sunt la moda, iar optiunile sunt atat de diverse, incat este dificil sa se decida si sa se aleaga protectia adecvata. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa sa va ganditi la ceea ce aveti nevoie. Luati in considerare faptul ca o husa este o investitie buna, deoarece telefonul dvs. va dura mult mai mult si nu veti cheltui pe reparatii sau pe un telefon nou.

Tipuri de huse de telefon mobil

Primul lucru pe care il veti gasi atunci cand cautati huse pentru telefonul mobil este ca trebuie sa fiti clari cu privire la marca si modelul dvs..

Bare de protectie

Simple, discrete si economice, barele de protectie sunt alcatuite din benzi laterale care ofera protectie numai pe marginile dispozitivului. Barele de protectie permit ingrijirea telefonului mobil fara modificarea substantiala a esteticii sale. Ele vin in diferite materiale cum ar fi aluminiu, plastic si cauciuc si, de obicei, sunt mai ieftine. Cu toate acestea, realitatea spune altceva: conform unei analize realizate de compania iFixit, cauza principala a ecranului spart este ca telefonul este lovit intr-unul dintre colturile sale.

Huse de silicon sau TPU

Husele de silicon si TPU (poliuretanul termoplastic) sunt, fara indoiala, cele mai populare astazi. Acestea sunt cele care acopera partile laterale si spatele si exista mai multe modele care sunt combinate cu alte materiale pentru a oferi cea mai sigura protectie posibila telefonului dvs. mobil. Cele mai multe dintre ele au un finisaj din cauciuc care ofera o prindere mai buna si impiedica alunecarea.

Huse cu clapeta

Husele cu clapeta sunt cele mai elegante. Ele sunt cel mai alese de publicul feminin si de barbatii care doresc sa arate o imagine mai rafinata. Ele au avantajul de a oferi mai multa intimitate.

In general, sunt confectionate din piele sau din piele ecologica, iar altele vin cu compartimente interioare subtiri care va permit sa stocati carti de credit.

Huse rigide

Acestea sunt cele mai sigure si sunt pregatite sa sufere impacturi si conditii nefavorabile cand suntem in aer liber. Sunt ideale pentru iubitorii de sporturi extreme. Acestea au colturi intarite pentru a preveni deteriorarea la cadere si, cel mai mult, sunt realizate dintr-un material din cauciuc care impiedica alunecarea.

Huse personalizate pentru telefonul mobil

De la triumful pe piata mondiala a unor modele specifice, multi producatori de huse si carcase de smartphone-uri au fost inclinati sa repete modele destul de conventionale. Cei care doresc ceva diferit, pot alege mai multe modele originale sau chiar huse personalizate pentru telefonul mobil.