Modalitati de rezolvare a conflictelor in cuplu – sfaturi iubire

La inceputul unei relatii, cand cei doi sunt indragostiti, totul merge bine, parca nici nu se observa micile diferente dintre ei. Totul este roz, nimic nu pare sa va tulbure iubirea. Dar ce te faci cand, dupa o vreme ii observi, fara sa vrei, defectele?

  1. In primul rand, nu pleca la drum cu gandul ca relatia va dura vesnic… nu se stie niciodata asta. Cat dureaza o relatie sau daca va dura, numai Creatorul tuturor o poate sti. Se spune ca o iubire adevarata asteapta mereu sa vada ca se intampla.
  2. Daca ai ceva sa -i reprosezi partenerului, fa-o! Nu face bine niciunuia dintre voi sa adunati in suflet frustrari. Mai bine discuti si rezolvi conflicutul ca sa puteti merge mai departe. In acest fel, veti sti unde si cum ati fgresit si veti evita pe viitor aceleasi gresel.
  3. Recunoaste ca si tu ai invatat ceva  din relatia cu el/ea. Stii sa respecti, sa iubesti, sa fii tandru, vesel, atent si multe altele.
  4. Nu lasa sa treaca timpul daca aveti o problema. Trecerea timpului nu o va rezolva, ci dimpotriva, o va agrava.
  5. In orice discutie, incercati sa gasiti rezolvarea conflictului. Nu dati vina unul pe celalat ci cautati impreuna o solutie viabila si de durata.