Mesajul emotionant al unui copil ce se casatoreste, pentru parinti

Dragi parinti, va multumesc ca mi-ati dat viata si ca m-ati crescut frumos, cu dragoste si pace. Langa voi am aflat ce este binele, frumosul si adevarul. Voi m-ati sprijinit intotdeauna si mi-ati aratat calea buna. Voi ati stiut sa imi zambiti, sa imi dati sfaturi bune, dar cel mai important, ati avut incredere in mine.

Dragi parinti, nu am cuvinte sa va pot spune cu adevarat ce simt, cat va apreciez, cat va respect si cat va admir. Sunteti oamenii minunati ce m-au indrumat in viata spre fericire.

Astazi, in ziua in care ma casatoresc cu fata visurilor mele, vreau sa va cer iertare daca v-am gresit vreodata, cu vorba sau cu fapta.

Dragi parinti, am crescut. Imi voi forma de astazi propria mea familie, si voi avea propria mea casa. Insa veti fi bineveniti mereu in casa mea. Va asteptam cu drag, eu si sotia mea, femeia care ma face fericit si care vreau sa fie mama copiilor mei.

Incep o noua viata. Promit sa fiu responsabil si sper sa dau dovada mereu de maturitate. In acelasi timp, vreau sa fiu la fel de vesel si sa-mi pastrez putin din latura de copil. Sa fii copil e minunat.

Voi, scumpi parinti, mi-ati aratat ca intotdeauna se poate, m-ati invatat sa nu ma dau batut. Ati fost si sunteti un exemplu frumos de urmat.

Sunt mandru ca va am parinti si sa stiti ca va iubesc nespus!