Mesaje si sms de dragoste si la multi ani pentru barbati, originale, noi.

La multi ani, scumpul meu sot. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si fericire, alaturi de mine si de toti cei dragi. Te iubesc, tu esti viata mea!

O viata minunata, presarata cu flori de fericire, parfum de iubire si multa sanatate iti doresc, sa ai parte de tot ceea ce e mai buna in viata. La multi ani!

Ca te iubesc o stii, ca te pretuiesc ti-o arat zi de zi, ca te voi iubi iti jur. La multi ani!

Te-am iubit din prima clipa si sper ca te voi iubi pana in ultima. Vreau sa te pretuiesc o vesnicie, pentru ca dragostea noastra stiu ca va dura o vesnicie…

O viata alaturi de tine e un vis frumos, o clipa alaturi de tine reprezinta un vis devenit realitate. Sa te simt langa mine permanent, e unicul meu vis… Te iubesc!

Singura mea dorinta e sa te am alaturi toata viata, pentru ca te iubesc mai presus de orice, am nevoie de tine, tu ma faci fericita. Te iubesc!

La multi ani cu fericire, multe bucurii, sanatate si multa iubire iti urez! Vreau un “azi” si mai bun decat “ieri”. Vreau sa te fac fericit mereu. Te iubesc!

Toate cele bune si o viata minunata sa ai, iubirea mea! Ma bucur ca te-am cunoscut, fiinta atat de frumoasa! La multi ani cu sanatate si mii de bucurii!

Fericirea e pretutindeni, daca esti cu persoana draga. Eu sunt fericita oriunde alaturi de tine. Iti spun inca o data ca te iubesc si iti urez, de ziua ta, o viata imbelsugata si ca toate visurile sa ti se ideplineasca! La multi (b)ani!

Fericire, dragoste, iubire, sanatate, noroc, de toate sa ai parte! La multi ani, iubitule!

O viata minunata, cele mai frumoase ganduri, parfum de fericire, dragoste si caldura, adevar si bunatate, toate sa fie ale tale, dragul meu! La multi ani!

De ziua ta, ma alatur persoanelor apropiate din viata ta si iti urez din toata inima un calduros “La multi ani”! Te iubesc!

De-as putea ti-as oferi Raiul, insa nu-ti pot oferi decat o viata frumoasa ca-n Rai, de-as putea ti-as oferi un inger care sa te ocroteasca, insa nu te pot proteja decat eu prin inima mea plina de iubire, de-as putea ti-as oferi “totul”, insa nu stiu cat iti doresti tu de la mine…

Un cantec frumos de dragoste, un vis de iubire, o poveste minunata, relatia noastra de iubire, cantecul nostru, visul nostru, povestea noastra… Tu esti minunea pe care o asteptam in viata mea! Te iubesc! UN soare pe cerul imens doresc sa fie viata ta, la multi ani!

Emotii indescriptibile, clipe minunate, o viata implinita alaturi de tine traiesc! Ii multumesc Cerului pentru ca te-am intalnit, esti un inger in viata mea, bun si frumos, care imi incalzeste inima. Te iubesc!

La multi ani, frumosul meu! Tu esti steaua mea norocoasa, tu imi oferi clipe de vis, momente unice si pentru asta iti multumesc! Toate cele bune iti doresc, toate dorintele sa devina realitate si un drum presarat cu fericire!

Mii de bucurii, o viata luminoasa, multa dragoste si respect, toate sa fie ale tale! Mult noroc in viata si nu uita ca te iubesc! La multi ani iti spun, cu tot sufletul!

Barbatul ideal pentru mine esti tu. Tu esti tot ceea ce imi doresc. Tu esti unic pentru mine. Te iubesc sincer. La multi ani, barbatele! Sa ai sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Multa lume isi doreste averi, eu te doresc pe tine alaturi. Orice ar fi, oriunde ai fi, eu iti voi fi aproape. Te iubesc asa cum esti!

Primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine. Fie ca tot ceea ce ti-ai planificat sa isi urmeze cursul si ca viata ta sa fie luminata si luminoasa! La multi ani cu bucurie!

O inima buna si o viata superba iti doresc, dragostea mea! Sa ai langa tine numai oameni frumosi, curati si buni. La multi ani!