Mesaje si urari originale de la multi ani pentru copii

La multi ani! Sa cresti mare, voios si sa ai sanatate de fier, intotdeauna! Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubim.

Esti comoara mea, copile! Azi, de ziua ta, iti urez tot binele din lume, fie ca frumosul si sinceritatea sa fie de partea ta, mereu! La multi ani!

La multi ani cu sanatate si fericire, puiul meu frumos! Te iubim enorm! Iti dorim din suflet sa ai o viata frumoasa si lunga!

Tu  esti averea noastra, minunea ce ne bucura viata zi cu zi. Fie ca binele, adevarul, iubirea si prietenii buni sa iti fie alaturi mereu! La multi ani!

Pretuieste viata, iubeste totul in jur, canta, razi, danseaza, bucura-te din plin! E ziua ta! La multi ani!

Primeste din partea parintilor tai cele mai sincere urari de bine, sanatate si fie ca toate dorintele sa devina realitate! Lupta pentru ceea ce iti doresti si vei reusi! Sa ai curaj in tot ceea ce faci! La multi ani! Te imbratisam cu drag!

La multi ani sanatosi si fericiti!  Sa fii un om bun si frumos, atat fizic, cat si moral! Zambeste!

Petrecere frumoasa de ziua ta, dragul meu copil! Te iubim mult! La multi ani! Sa fii sanatos si voios mereu!

Toata iubirea mea de mama iti apartine, puiul meu iubit! Te imbratisam cu drag si iti uram din toata inima, un calduros “La multi ani!”

Ai mai crescut un an… Si ai crescut frumos. Esti un copil bun si dulce. Iti multumesc pentru ca ai aparut in viata mea! Nu uita ca te poti baza pe mine oricand! La multi ani! Te iubesc!

Acum opt ani, ai venit pe lume. O lume in care eu te-am protejat. Si te voi proteja mereu. Pentru ca sunt mama ta si te iubesc mai presus de orice! Azi, de ziua ta, iti spun inca o data ca te iubesc enorm si iti urez cu tot sufletul “la multi ani”!

Ziua in care te-ai nascut a fost cea mai fericita zi din viata mea! Te iubesc! La multi ani cu sanatate!

Esti puiul meu de om, cel mai dulce pentru mine! Azi, de ziua ta, primeste minunatele cadouri si toate gandurile si urarile de bine din partea mea. Te iubeste mama.

Sa fii intotdeauna cu zambetul pe buze si cu speranta in inima! Sa ai parte numai de intamplari frumoase si de oameni pozitivi! La multi ani!

Intotdeauna iti voi fi alaturi. La multi ani! Sa fii mereu vesel si iubitor! Te pretuiesc si iti doresc mult bine in viata ta!