Mulţumesc că m-aţi sprijinit financiar si moral, că m-aţi educat şi crescut. Voi sunteţi modelul meu.

Mami, tu eşti fiinţa care m-a adus pe lume, m-a crescut la sânul ei, mi-a dat o educaţie. Fără tine, nu aş fi existat.

Toate florile din lume as vrea sa le adun intr-un buchet imens si sa ti le aduc, mamico! Tu esti fiinta care mi-a dat viata si m-a pregatit pentru viata! Iti multumesc ca imi esti alaturi, mereu! Te iubesc!

Se spune ca doar parintii iti sunt prieteni adevarati. Voi sunteti prietenii mei. Dragii mei parinti, as vrea sa ne intelegem asa o vesnicie, sunteti comoara mea! Va iubesc nespus, va admir si va apreciez!

Un gand frumos si un sfat bun intotdeauna am gasit la voi. Ma mandresc cu voi, parintii mei valorosi! Voi imi alinati sufletul si imi bucurati viata!

Sunt norocoasa ca va am alaturi, voi mi-ati dat viata, m-ati crescut frumos si mi-ati cea mai aleasa educatie! Sunteti viata mea!

Dragii mei parinti, vreau sa va spun inca o data ca va iubesc enorm! Voi sunteti modelul meu in viata, voi ma sprijiniti mereu si ma iubiti neconditionat. Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi.

Va voi fi recunoscatoare toata viata pentru tot ceea ce ati facut pentru mine! Sunteti nemaipomeniti! Va multumesc pentru bunatatea si blandetea pe care mi le-ati oferit!

Parintii ti-i da Dumnezeu, prietenii ti-i alegi. Mie mi-a dat Dumnezeu cei mai buni si frumosi parinti! Sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii! Vreau sa va fiu alaturi si eu, asa cum ati fost voi langa mine si m-ati sprijinit neconditionat! Va iubesc!

Va port o iubire nemarginita si un respect aparte! Voi sunteti cei mai buni parinti pentru mine! Va doresc din suflet un drum presarat cu bucurii si fericire! Sa aveti parte numai de bine, frumos si adevar! Vreau sa imi fiti alaturi inca o suta de ani!

Toata bucuria din lume sa fie a parintilor mei, mi-as dori! Parintii mei merita tot ceea ce e mai bun pe aceasta lume! A fi parinte este mult iar oamenii care m-au creat au fost parinti cu adevarat! M-au crescut si m-au educat cu dragoste!

O iubire infinita port parintilor mei pe care ii consider unici! Ei m-au iubit chiar daca nu am fost cel mai cuminte, ma iubesc si ma vor iubi intotdeauna. Ii pretuiesc si le multumesc pentru grija pe care mi-au purtat-o si pentru afectiunea oferita!

Langa voi am avut o copilarie minunata, de vis. Mi-ati oferit clipe de neuitat. Va apreciez si va iubesc mult!

Dragii mei parinti, voi mi-ati luminat viata si mi-ati aratat drumul cel bun! Va multumesc din suflet pentru sfaturi si pentru dragostea pe care mi-ati oferit-o! Va port o iubire nemarginita!

Sunteti speciali pentru inima mea, vreau sa va am alaturi toata viata. Va stimez si va admir. Ati facut fata vietii, sunteti eroii mei.

Parinti nepretuiti, suflete frumoase, fiinte minunate ce m-au ingrijit, a venit vremea ca eu sa va ajut neconditionat cu tot ceea ce pot. Mi-ati dedicat viata si pentru asta va multumesc! Ori de cate ori veti avea nevoie de sprijinul meu, chemati-ma si voi veni!