Mesaje frumoase si urari de la multi ani pentru sef

La multi ani! Primeste din partea noastra, cele mai sincere si calduroase urari de bine, sanatate si multa fericire! Esti un sef grozav!

Sa ramai la fel de cumsecade, esti un prieten adevarat, pe langa un sef bun! La multi ani! Sa

deschidem sampania si sa petrecem asa cum iti place tie! Speram cu totii ca o sa-ti place surpriza pe cate ti-am pregatit-o!

La multi ani, boss! Sa ai parte de tot binele din lume, sanatate si fericire! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca, meritati!

La multi, multi ani! Sa traiti o mie de ani! Fie ca binele, frumosul si adevarul sa va insoteasca pretutindeni! Ramai la fel de voios si de cumsecade cu cei din jur!

Pastreaza-ti sufletul curat, intotdeauna! La multi ani, esti si prietenul meu, nu doar un sef. Esti o persoana minunata si un om bun.

Ganduri bune, fericire, inima buna si multa forta de munca! La multi ani, esti un sef nemaipomenit de bun! Sa fii sanatos si fericit, si mereu cu zambetul pe buze!

Am invatat de la tine ca niciodata nu trebuie sa te dai batut! Esti un exemplu demn de urmat! Iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine, iti multumesc pentru toate sfaturile bune si iti urez din toata inima toate cele bune si un sincer la multi ani!

La multi ani, sef istet! Esti cel mai de gasca si mai amuzant! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti!

De ziua ta, ti-am pregatit o petrecere pe cinste si un tort minunat, cu tot dragul! La multi, multi ani! Esti o sefa tare iubita!

Cele mai sincere urari de bine, pentru cea mai frumoasa sefa! Esti inteligenta, cu un suflet mare si emani bucurie in jurul tau! La multi ani! E ziua ta! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si de prietenii adevarati!

La multi ani! Pentru cel mai minunat sef,  cele mai bune ganduri si urari de bine si sanatate! Colegii tai iti ureaza din toata inima “la multi ani”, cu foarte multe bani! Sa ai parte de succese, veselie, zambete si prieteni adevarati!

Mi-ai fost alaturi mereu, chiar daca imi esti superior, inainte de toate, imi esti prieten si esti un om bun! La multi ani! Bucura-te din toata inima, e ziua ta de nastere! A mai trecut inca un an. Fii fericit!

De ziua ta, iti doresc sa ai parte de zambete, cadouri frumoase, clipe minunate si multa voie buna! La multi, multi ani!

La multi ani, fii fericit! Esti un sef amuzant, bun in tot ceea ce faci si cu o inima mare! Bucura-te din plin de aceasta zi minunata! Esti ziua ta, sef grozav! Mult succes sa ai in tot ceea ce intreprinzi!

Nu credeam vreodata sa imi devii un atat de bun prieten, pe langa sef la munca! Prieten drag, iti urez sa ai zile senine, ani multi si frumosi, multa bucurie in viata ta si mii de oameni buni alaturi! La multi ani, scump prieten! Sa ciocnim un pahar in cinstea ta!