Mesaje frumoase de iubire pentru el – Texte de dragoste

As vrea sa ma pastrezi cu mandrie si sa ma iubesti asa cum sunt. Tu mi-ai daruit implinirea si forta necesare sufletului meu impietrit inainte. Te iubesc si vreau s-o strig in gura mare, esti fiinta care ma face mai buna si mai frumoasa, ma faci sa visez si sa fiu mereu cu zambetul pe buze!

Esti in inima mea si asa vreau sa ramai, vreau sa iti ofer tot ce am mai bun si mai pur in inima mea. Esti atat de plin de viata si de frumusete! Acea frumusete ce vine din interior, acea frumusete ce ma face sa zburd de fericire!

Iubirea adevarata apare pe neasteptate si dureaza o intreaga viata. Tu esti perechea mea si te iubesc nespus. Tu ma faci sa zambesc din tot sufletul si sa pretuiesc viata mai mult. Tu mi-ai aratat mereu partea plina a paharului si iti multumesc pentru iubirea ta neconditionata.

Aduci lumina in viata mea, si liniste. Tu imi oferi cele mai frumoase clipe si amintiri. Tu esti inima mea. Te iubesc.

Ai sosit in viata mea intr-un moment in care voiam sa ofer intreaga mea inima si cele mai sincere sentimente, ai adus cu tine bucurie si zambete. Te iubesc mult si vreau ca intotdeauna sa fim la fel de uniti si de fericiti.

Zile frumoase vreau sa iti ofer, seninatate, cele mai profunde sentimente si mii de bucurii. Esti raza mea de soare si tot ce am mai frumos in viata. Te iubesc.

Ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc, sa ma iubesti asa cum sunt, sa ma numesti “zapacita mea” si “frumoasa vietii mele”, tu esti in inima mea demult si acolo vreau sa ramai, pentru ca ma faci fericita!

Sa iti spun ca te iubesc… Stii deja… Tu esti unic pentru mine si vreau sa te pretuiesc mereu… Zambetul tau vreau sa il vad in fiecare zi iar sarutarile tale sa fie doar pentru mine.

De cand te-am intalnit, am devenit mai  calma si mai vesela, dai sens vietii mele… Surasul tau e special pentru mine. Te iubesc mult!

Sa ma trezesc in fiecare dimineata in bratele tale, asta inseamna fericirea pentru mine. Sa ma ocrotesti si sa ma iubesti ca nimeni altul. Sa imi dai incredere in mine si sa imi bucuri viata zi de zi.

Sa iubesti e magic… Iar eu te iubesc pe tine… Tu esti minunea mea….