Mesaje frumoase cu ocazia venirii primaverii – Sms originale despre primavara

O primavara de vis iti doresc, alaturi de prieteni si de familie! Multa sanatate sa ai!

O primavara minunata alaturi de iubirea ta! Sa fii fericit(a) si sa ai numai ganduri bune! La multi ani

Primavara a venit,  cu milioanele se flori superbe si parfumate, care ne bucura. Sa ai o primavara de vis si sa zambesti mereu!

Fie ca aceasta nou primavara, sa va gaseasca sanatosi, iubitori si foarte iubiti! Zambete, persoane dragi si multa sanatate va doresc!

Bine ai venit, primavara! Sopteste-i prietenului meu drag ca ii doresc sa aiba parte de cele mai bune momente si intamplari in viata sa, care sper sa fie una implinita si plina de realizari!

Cu ocazia venirii Primaverii, anotimp superb ce ne ofera multe flori speciale, iti doresc toate cele bune, ganduri minunate si zile de vis! La multi ani!

Visuri implinite, dragoste sincera, prieteni adevarati, familia aproape, sanatate si fericire. Toate sa ti le aduca sosirea Primaverii, daca nu le ai deja.

Fie ca primavara sa te gaseasca cu zambetul pe buze, speranta in suflet, stralucire de fericire in priviri si cu un trup tare sanatos! La multi ani tie, la multi ani Primaverii!

O noua primavara a sosit ca sa ne bucure cu verdeata si florile ei parfumate! O primavara minunata iti doresc si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca mai curand decat poti crede!