Mesaje de la multi ani si incurajare pentru noul an

Un an nou prosper, cu pace in suflet, bucurie, ganduri bune si sanatate sa avm cu totii! Sa apreciem mai mult viata si frumusetea ei, sa admiram mai mult toate minunatiile pamantului, natura, sa speram si mai mult, sa iubim din plin, sa ne oferim ajutorul neconditionat, sa fim mai buni si mai frumosi unii cu altii, sa invatam sa traim clipa si sa facem tot posibilul ca dorintele noastre sa se indeplineasca. Imi doresc sa avem puterea sa mergem mai departe, sa fim invingatori, optimisti, sa tinem capul sus si sa invatam sa radem din toata inima. Imi doresc sa fim mai toleranti, iertatori, cu zambetul pe buze si pace in suflete.

La multi ani sanatosi si cu putere de munca! Fie ca toate visurile sa ni se indeplineasca, iar
fiecare moment sa fie splendid iar persoanele care intra in viata fiecaruia, sa fie speciale. Persoane de la care sa avem ce invata, cu o influenta pozitiva asupra noastra.

Imi doresc sa fim mai fericiti decat in 2016, sa avem un 2017 superb, cu realizari pe toate planurile. Imi doresc sa fim mai uniti si mai sinceri, mai iubitori si mai iubiti. Mai tineri sufleteste. Mai zambitori.

Mii de bucurii sa va invadeze sufletele si fie ca noul an sa va gaseasca linistiti, in sanul familiei, si alaturi de prietenii adevarati! La multi, multi ani!

 Niciodata nu e prea tarziu sa iti indeplinesti visurile! Tine minte asta! Viata e frumoasa, traieste-o cum vrei tu, atata timp cat nu faci niciun rau nimanui, e in regula sa simti ca traiesti cu adevarat, nu doar sa existi!

Lupta pentru ceea ce iti doresti. Vei reusi! Priveste intotdeauna partea plina a paharului. NU TE DA BATUT NICIODATA! CAPUL SUS! MERGI MAI DEPARTE! Fa-ti un plan, urmeaza pasii catre succes.

Nu te plange de viata ta, altii sunt mult mai deznadajduiti decat tine.

Indrazneste sa fii fericit! Indrazneste sa faci tot posibilul sa ia tot ceea ce iti doreste sufletul. Indrazneste sa te simti asa cum vrei tu!

Iubeste-te! Fii mandru de toate realizarile tale .

La multi ani cu sanatate, sa traim, sa avem de toate! Bucurie, implinire, multa, multa veselie! Sa ciocnim un pahar in cinstea noastra! Sa ne respectam unii pe altii si sa fim uniti!

Sa oferim mai mult si sa lasam in urma tot ce nu a fost pe placul nostru si ne-a umbrit sufletul. Viata e numai una si trebuie traita. Fie ca binele, frumusetea, bucuria si adevarul, sa invinga mereu, pretutindeni!

Comporta-te cu persoanele din jurul tau exact asa cum ai vrea fii tratat(a)! Ofera ceea ce iti doresti sa primesti!

Fii un om de care sa fii mandru! Daca ai un suflet frumos, esti un om frumos! Fii bland, iubitor, vesel si tanar sufleteste!

Traieste frumos si alege sa crezi ca intotdeauan e loc de mai mult, de mai bine, insa trebuie sa constientizezi ca se poate sa fie si mai greu… Fii multumit cu ceea ce ai in prezent, lupta sai ami mult in viitor insa fara stres. Sanatatea e mai importanta decat toate. Cand esti sanatos, toate vin de la sine!

LA MULTI ANI! UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURIE SI REALIZARI!