Mesaje de “La multi ani” de Sfântul Petru și Pavel

La multi ani de ziua ta onomastică, ai un nume frumos, fii mândru de el! Sa ai sanatate, sa fii vesel întotdeauna, sa fii curajos, bun cu cei din jur si cu tine, sa ai parte de oameni frumoși in viata ta, care să fie lungă și minunata! Te imbratisez si iti doresc sa ai o petrecere de vis!

Dragul meu prieten, astăzi este Sfântul Petru și Pavel, ziua ta de nume! Sa ai o petrecere frumoasa, sa ai sanatate, prieteni adevărați alaturi de tine mereu, sa ai parte de iubire, de sinceritate, de bunătate si fie ca toate dorintele sa ti se împlinească! La multi ani!

De ziua ta de nume, vreau sa fiu prima persoana care iti urează toate cele bune, sa ai in viata ta mult bine si frumos! La multi ani! Zâmbește, esti un om bun si frumos! Sa rămâi asa întotdeauna.

La multi, multi ani! Sunt alaturi de tine întotdeauna. Iti urez din toată inima sa fii sănătoasă, fericita, iubita si iubitoare. Petrecere de vis sa avem!

Astăzi este o zi speciala, ziua ta onomastică! Fie ca toate dorintele sa ti se împlinească, sa fii sănătoasă, linistită, sa ai pace in suflet si iubire in inima! La multi ani!

La multi ani, Petru! Sa ai o zi minunata, sa fii alaturi de toti cei dragi tie! Sa ai inima curata, sa fii sănătos si la punga, gros! Fie ca binele, frumosul si iubirea, sa fie ale tale!

La multi ani, scumpul meu Pavel! Sa fii fericit, sănătos și să ai cati bani iti doresti!😊 Sunt alaturi de tine azi, și întotdeauna!  Te imbratisez cu drag!

Sa ai zile senine, sa ai prieteni adevărați lângă tine mereu, sa ai dragoste curata, sa fii bun si vesel! La multi ani!

Cu ocazia acestei zile minunate, Sfântul Petru și Pavel, ziua în care iti sărbătorești numele frumos pe care îl porți, vreau sa te felicit si sa iti urez din toată inima un sincer si călduros “La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume!

Oriunde vei merge, oriunde vei fi, sa nu uiti niciodata ca ma gandesc la tine, si ca te iubesc! La multi ani! Sa fii sănătoasă, fericita si sa cunosti iubirea adevarata!

Sa ai inima buna, plină cu iubire, gânduri bune, sa fii mereu optimist, sa fii fericit si sănătos! Bucura-te din plin de viata si de aceasta zi minunata! La multi ani, prieten drag!

E ziua ta de nume, si iti urez din tot sufletul sa fii voios, sănătos și plin de speranță întotdeauna! La multi ani!

La multi ani, prietena draga sufletului meu! E ziua ta de nume, si vreau sa fiu prima care iti urează toate cele bune, sa ai succes pe toate planurile, o viață liniștită și frumoasa! Trăiește fiecare clipa la maximum! Viata merita trăită la intensitate mare! Te imbratisez!

La multi, multi ani! Sa fii curajoasă, puternică, buna, iubitoare si iubita, sa fii sănătoasă, si fericita! Te iubesc, scumpa mea prietena si te îmbrățișez!