Mesaje frumoase de “La multi ani” si urari de Sfânta Maria

Cel mai frumos nume il porti, Maria! La multi ani! E ziua ta, draga mea prietena! Sa fii sănătoasă, veselă mereu si sa ai parte de tot binele din lume! Te iubesc!

La multi, multi ani! Cu ocazia onomasticii tale, vreau sa iti urez din toată inima toate cele bune, multa sanatate si fie ca toate dorintele sa ti se îndeplinească! Lupta pentru idealurile tale!

Azi, în zi de sărbătoare, de Sfânta Maria, iti urez din tot sufletul si cu toata dragostea ” La multi ani”! Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe această lume, sa fii inconjurat(a) de oameni buni, sau ai o inima curata si sa tii capul sus întotdeauna!

De ziua ta de nume, lasă-mă să iti urez un sincer si călduros “La multi ani”! Meriți tot ce e mai bun si mai frumos pe această lume! Te iubesc, prieten drag!

Te îmbrățișez cu toată dragostea și să știi că îmi e tare dor de tine, scumpa mea prietena! Chiar dacă sunt departe, ma gandesc la tine si vreau sa fiu primul care iti urează “La multi ani”! Sa fii iubita, sănătoasă și voioasă mereu!

La multi ani sănătoși și plini de bucurie! Zâmbește, petrece de ziua de nume, frumoasa mea Maria! Distractie plăcută alaturi de familie si de prieteni!

De ziua ta de nume, prieten drag, iti doresc sa ai parte de miliarde de zâmbete și de îmbrățișari, sa ai parte de prieteni adevarati, de iubire, de pace sufletească, de ani frumosi de viata! Rămâi un om bun! La multi ani!

Sa fii sănătos, asta e cel mai important pe acest Pământ, și la punga gros! Sa ai iubire, saci de bani, si liniste sufletească! Sa fii fericit, oriunde vei merge si sa faci fericiti oamenii din jurul tau. La multi ani!

Fie ca Binele, Frumosul si Adevarul sa fie întotdeauna prezente în viața ta! La multi ani, scump prieten! Este ziua ta de nume, frumos nume porti, Marian!

La multi ani! Sper ca sunt printre primii care iti urează toate cele bune, cu ocazia sărbătoririi numelui tau minunat de sfânt. Ciocnesc cu bucurie un pahar pentru tine, de ziua ta! Sa fii fericit!

Sa ai o zi minunata! E ziua ta, bucura-te din tot sufletul si petrece! Cântă, dansează, râzi din toată inima alături de cei dragi! La multi ani! Sa fii iubit, sa fii fericit, sa fii voios si norocos.

Ani multi si frumosi iti doresc, ani fericiti, trăiți in armonie. La multi ani! Veseleste- te! E ziua ta de nume! Bucura-te de fiecare cadou primit, bucura-te de fiecare îmbrățișare, de fiecare pupic primit, bucura-te de viata in fiecare zi, în fiecare moment! La multi ani, încă o data! Te iubesc!

Te îmbrățișez, scump prieten, si iti urez din toată inima sa ai parte de o zi de neuitat, sa fii fericit si linistit azi, si întotdeauna! Ai un suflet minunat, rămâi la fel! Te iubesc si iti urez toate cele bune!

Zile senine, mii de zâmbete, milioane de îmbrățișari, gânduri bune, dragoste, prieteni adevărați, devotament, de toate sa ai parte! La multi ani!

Cu ocazia Sfintei Marii, iti urez din toată inima sa ai parte de liniște sufletească, de iubire, sinceritate si prosperitate! La multi ani!