Tu eşti soarele care a risipit ceaţa din sufletul meu, raza care a topit aburul singurătăţii.

Vreau să-ţi spun că TE IUBESC! Tu mă iubeşti? Nu mă iubeşti?  De ce nu? Bine, atunci îmi iau iubirea înapoi şi plec!

Soare am in suflet de cand te-am cunoscut, vreau sa fiu fericita toata viata si pentru asta am nevoie de soare!

Unde, cand, de ce, cum, nu mai conteaza. Tot ceea ce este esential este doar faptul ca ne iubim. Vreau sa te iubesc si maine, si poimaine, mereu, mereu vreau sa fiu a ta!

Vreau sa te las in pace si sa ma indepartez de tine, insa inima imi sopteste ca fara mine nu vei rezista in aceasta viata. privesc adanc in sufletul meu si realizez cat de iubit esti!

Cred ca suntem facuti unul pentru celalat. Vrei sa te convingi? Atunci fa-ma sotia ta si vei vedea cat de fericire iti voi aduce!

Te-am iubit atunci, te iubesc si acum, te voi iubi toata viata, fara tine nu am nimic, cu tine am TOTUL!

O viata frumoasa, zambete si bucurie, de toate vei avea parte alaturi de mine. Ramai cu mine!

Ziua in care te-am cunoscut a fost ziua in care mi-ai sters toate durerile. Te-am privit si am simtit ca te asteptam de atata vreme! Ii multumesc Domnului ca ai aparut in viata mea! Te iubesc!

Vreau să-ţi spun că TE IUBESC! Tu mă iubeşti? Nu mă iubeşti? Bine, atunci mă dau la râme, nu vreau să trăiesc fără tine! Râme, sunt al vostru!

Te privesc si imi dau seama ca tu esti ingerul meu salvator, tu mi-ai fost alaturi atatia ani, ai plans cu mine, am ras amandoi, te ating si gandesc ca e un miracol ca te am, esti al meu si nu ma pot satura de tine! Te iubesc!

Am plans de dor, am ras de fericire, am petrecut atatea clipe minunate impreuna, tu nu esti un vis, esti REALITATEA MEA! Te iubesc enorm!

Nici azi, nici maine nu te voi lasa in pace, asa ca nu ai incotro decat sa fii fericit in continuare, cu mine!

Daca iti fac rau, indeparteaza-te, insa daca simti ceva, apropie-te! Eu te vreau, daca simti ceva pentru mine, incearca!