Lucruri de facut la treizeci de ani pentru a arata super

La treizeci de ani esti frumoasa, responsabila, cu un serviciu bun, familie, masina si casa proprie.

O femeie matura, care stie ce vrea de la viata. Responsabila, cu diverse atributii in viata sa.

Uite ce poti faci la aceasta varsta minunata de treizeci de ani, pentru a arata si a te simti minunat.

1. Nu lasa stresul si grijile sa te acapareze. Invata sa gestionezi emotiile si sa treci peste intamplarile mai putin placute.

2. Fii mai optimista ca oricand! Si pastreaza-ti speranta. Inca mai poti realiza multe, chiar daca ai deja, o masina, casa, familie, copiii.

3. Fa ceea ce iti place. Fa-ti timp pentru tot ce iti doresti mult.

4. Nu te feri sa folosesti machiajul, atata timp cat este unul de calitate. E important sa iti pui in valoare trasaturile tale minunate.

5. Daca observi aparitia ridurilor, e timpul sa folosesti creme antirid, dermatologice, nu doar cosmetice, potrivite tipului tau de ten.

6. Fa cat mai multa miscare si sport. Mentine sanatatea, atat fizica, dar si psihica.

7. Mananca alimente cat mai sanatoase. Evita sa mananci prajituri in exces sau sa bei sucuri in exces. Fa-ti sucuri in casa, limonada sau fresh de portocale.

Nu sari peste mese si nu manca pe fuga. Nu face bine organismului.

8. Renunta la viciu, daca ai vreunul. Nu consuma prea mult alcool, nu mai fuma, si nu bea mai mult de o ceasca de cafea pe zi, oricat de mult ai pofti.

9. Somnul mentine organismul sanatos, deci dormi atat cat trebuie, nu pierde noptile. Atunci cand esti odihnit, esti mai relaxat, mai tolerant, mai sanatos si gestionezi altfel situatiile stresante din viata ta.

10. Fa analizele uzuale periodice, chiar daca nu te doare nimic.

11. Bucura-te din plin de ceea ce ai si multumeste-i lui Dumnezeu pentru ceea ce ti-a daruit. Implinirea si fericirea sunt foarte importante pentru noi, contribuind foarte mult la sanatatea noastra psihica, dar si fizica.

Tu cum te simti la treizeci de ani? Sau cum te-ai simtit?