Lasa in urma persoanele care te critica si te judeca

Nu intotdeauna ceea ce gandim noi este opinia corecta. Exista si un proverb pe tema asa: “Cate capete, atatea pareri”. Trebuie doar sa distingem binele de rau. Sau invers?! Pentru mine e totuna…

Fiecare gandeste in modul sau specific. Nimeni nu e “obligat”sa gandeasca la fel ca tine, asa cum nici tu nu accepti sa fii schimbat, sa ajungi sa gandesti ca altii.

Persoanele care te critica si te judeca aspru, fara a sti ce este in mintea si in inima ta, nu merita atentia ta. Si nici nu are sens sa te enervezi sau sa te superi. Pentru ca toate trec. Se uita. Doar ca e bine sa lasi in urma acele persoane care se baga in viata ta, joaca rol de prieteni dar te critica din orice fleac.

Nimeni nu e perfect. Probabil acele persoane nu stiu asta si nici ca fiecare are dreptul la propriile decizii si ca fiecare dintre noi cautam fericirea acolo unde vrem noi.

N-ai cum sa intelegi o persoana pe deplin, pentru ca daca nu traiesti ceea ce a trait ea, e usor sa vorbesti si sa critici. Nu o intelegi.

“Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”!, spune un vechi proverb. De ce sa critici, in loc sa te pui in locul acelei persoane?! Poate asa vei mai intelege anumite decizii din viata sa, chiar daca tie ti se par deplasate, pe acea persoana cu siguranta o fac fericita.

Lasa in urma prietenii care te critica si te judeca si nu iti sprijina deciziile. Daca iti vor binele, vor incerca sa te inteleaga si sa te sprijine!