Jocurile de noroc, vicii care distrug viata oamenilor

Jocurile de noroc sunt variate. Din ce in ce mai multi oameni viseaza la castiguri fabuloase fara efort. De cele mai multe ori nu se intampla asa. Oamenii pierd bani foarte multi, isi pot pierde chiar si locuintele, terenurile, tot ce au mai de pret.
Jocurile sunt pentru unii ca un drog. Am cunoscut pe cineva care a avut si are aceasta pasiune care l- a facut sa piarda tot ceea ce castiga si sa ramana fara nici un ban de la salariu la salariu. Familia sa era sa ramana pe drumuri din cauza acestui viciu. Acum se mai duce dar foarte rar si nu mai investeste multi bani.
Am observat ca noroc la bani au tot cei bogati care investesc mult. Nu inteleg de ce unii au atatia bani si altii nu au nici dupa ce bea apa.
Cei cu bani nu sunt generosi asa cum ar trebui ci isi pazesc averea cu sfintenie sa n-o piarda. Chiar si rude bogate daca ai nu te ajuta, tot pentru ei sunt. Lumea in ziua de astazi e o jungla si o lupta continua pentru supravietuire. Nu ar trebui autorizate jocurile de noroc pentru ca sunt o pierdere de vreme si timp. Insa sumele castigate sunt uriase deci asta nu va fi posibil.
Cei care joaca uita sa mai plece acasa si stau cu orele crezand ca o sa castige ceva pana la urma. De fapt nu le ia nimeni banii din buzunar ei ii dau de buna – voie. Am vazut si baieti foarte tineri care jucau. Mai bine s-ar gandi sa faca ceva creativ sau sa se pregateasca pentru viitorul lor . Dar cum viitorul in tara este incert mai bine nu mai invata. Nu?:) Mai bine se duc la “ capsuni, banane, maimute etc…
Cert este ca jocurile exista din cele mai vechi timpuri si vor exista atat timp cat vor exista doritori.