Jocuri si jucarii preferate de copiii de un an Copii in jurul varstei de un an, invata sa mearga si adora sa exploreze totul in calea lor. Si trebuie lasati sa faca asta!

Credeti-ma, copilul meu a vrut sa exploreze in  oale, tigai, cratite, lingurile din bucatarie si l-am lasat. Dupa o perioada, a renuntat sa se mai joace cu ele. Ma amuzam o data cu el cum gatea in oale sau batea de podea cu vreun ibric “norocos” sa fie la el in manute.

Copiii la un anisor, sunt curiosi si plini din ce in ce mai mult cu idei geniale, care te vor uimi de-a dreptul.

La aceasta varsta si nu numai, le va placea mult sa se joace in locuri de joaca sau parcuri, unde se vor imprieteni cu alti copilasi.

Veti observa care are preferinte la oameni, nu va placea orice copil, nici orice adult. Probabil simt ei ceva in legatura cu asta. Respecta preferintele copilului tau si nu il obliga sa se joace cu un copil cu care se vede clar ca nu este pe placul lui. Doar el poate sti de ce.

La aceasta frageda si frumoasa varsta, copiii adora sa impinga carucioare (de jucarie), sa deseneze cu creta pe asfalt, sau sa cante la diverse instrumente muzicale, asa cum reusesc ei sa o faca.

Personalitatea copilului se vede din ce in ce mai tare, mai ales dupa aceasta varsta.

P.S. Copilul tau de peste un anisor, ce jocuri si jucarii prefera?