Iubitule, oamenii trec prin viata noastra cu un scop

Da, imi doresc atat de mult sa te revad! Cred cu tarie ca am lasat iubirea adevarata sa treaca pe langa mine… Te-am intalnit intamplator, cand nu mai credeam in iubire, intr-o zi calduroasa de vara, iar marea ne-a fost martor… Parea un inceput frumos… Tare mult as fi vrut sa iti sar in brate, desi tie poate ti-am parut inaccesibila. Mi-ar placea atat de mult sa te revad… Sa te intreb daca esti fericit si de ce ma priveai asa, in acel mod.

Ma intreb cum ar fi fost daca…
Te voi mai revedea in viata asta? Ma vei tine vreodata in brate? Imi vei spune oare in cuvinte ceea ce privirea ta deja mi-a spus? Ne vom plimba din nou la mare imprena, de mana, sa ne tinem strans? Vom privi amandoi vreodata in aceeasi directie?

Ma plimb oare si eu prin gandurile tale, asa cum o faci tu in gandurile mele? Eu cred ca da… Aveai aceeasi privire goala ca a mea… Aceleasi sentimente…

Nimeni nu ma poate convinge ca iubirea nu exista…

Cum sa te gasesc in aceasta lume prea mare? Cum sa fac sa iti reintalnesc ochii ce ma priveau neincetat, cu speranta? Speranta ca te voi salva.. Ca te voi iubi…

Cat as vrea acum sa imi spui tot ce n-ai avut curaj atunci…

Omule, fa-ti intotdeauna curaj sa vorbesti cu persoana iubita sau cu acea persoana care crezi ca te-ar putea iubi cu aceeasi forta uluitoare cu care tu ai iubit-o inca din prima secunda… Ai vazut o femeie frumoasa? Crezi ca e potrivita pentru sufletul tau? Crezi ca ti-ar incalzi inima asa cum nimeni nu a facut-o pana acum? Atunci, ia-o de mana si mergeti in lume, pe acelasi drum. Fara prea multe cuvinte. Ea iti intelege privirea. Iti cunoaste sufletul, il vede in ochii tai care o privesc cu atata gingasie si tandrete! Cata speranta! Nu lasa iubirea adevarata sa treaca pe la ga tine!

Oamenii trec prin viata noastra cu un scop. Sa invatam ceva, sa simtim, sa ne bucuram ca am putut avea asemenea sentimente. Sa traim frumos in doi. In armonie si iubire.

Cum recunosti dragostea adevarata
? O s-o simti, pur si simplu. Pentru ca o sa fie tare intensa! Atunci iti vei arunca intreg trecut la cosul de gunoi si vei merge mai departe, de mana, cu omul tau. Noua ta viata va incepe alaturi de el, omul misterios ce te privea cu atata interes, la rasarit de soare, la mare. Omul in care crezi acum. Esti convinsa ca te va face fericita. Langa el ai invatat sa zambesti din nou si te-ai regasit. OMUL TAU! Ce bine suna! Ce cuvinte frumoase care iti umplu sufletul cu fericire! La fel cum ti-a umplut si el viata cu cele mai pure sentimente. Il iubesti. Da, sigur ca il iubesti!! L-ai iubit din prima clipa! L-ai inteles. Te-a adorat. Il vei iubi. El e omul tau! Tu, perechea lui!

Vrei sa ii revezi ochii? Vrei sa ii auzi vocea? Lasa-i numarul tau de telefon.
Vrei sa ii marturisesti ceva? Fa-o la timp!!

Voi doi… O singura inima. O iubire infinita.