Iubeste-ti mama, caci timpul e ireversibil! Cuvinte frumoase despre mama

Iubeste-ti mama! Ciudat sa indemn pe cineva sa aiba sentimente profunde pentru persoana care l-a crescut si i-a dat si viata, poate( spun asta pentru ca eu cred cu tarie ca parinte e cel care te creste, nu doar te aduce pe lume), insa observ ca multa lume nu isi arata sentimentele fata de propria mama, nu stiu sa isi spuna acel simplu “te iubesc” ce iti insenineaza viata si invaluie orice mama adevarata cu cele mai profunde emotii….

Iubeste-ti mama! O merita! Si vei intelege asta doar atunci cand vei avea propriul copil, cate sacrificii, responsabilitate si iubire infinita implica buna crestere a unui copil.

Dragostea de mama e unica, privirea ce vegheaza, mainile ce mangaie si ocrotesc, buzele ce saruta cu drag puiul ei care creste vazand cu ochii, iti raman in suflet pentru totdeauna. Pentru ca mama e numai una si are un loc special in inimile noaStre.

Vrem sa ne simtim copii multa vreme, desi am crescut. Vine o perioada in care ai vrea sa dai timpul inapoi si sa mai fii din nou copil, desi te-ai grabit parca sa cresti….

Iubeste-ti mama si saruta-i mainile ce te-au crescut cu drag, priveste-i ochii tristi pentru ca esti departe…. Cum se bucura ea cand te vede in casa ei din nou… Poate isi inchipuie ca nu vei mai pleca… Dar trebuie sa pleci… Si pleci… Pentru ca ai casa TA acum… Pentru ca ai crescut. Cand ai crescut? !

Iti mai amintesti cand te plimbai de mana mamei pe strazi lungi?! Oooo…. Ce tanara era mama ta si ce frumoasa! De harnica nici nu mai spun, mai tii minte ce gogosele delicioase facea?! Cu manutele ei fine si subtiri a muncit, a crescut mai multi copiii, a curatat casa si ne-a gatit mereu ceva bun, indiferent de timp sau de buget. Si ce bine gateste! N-ai cum sa uiti! Si acum cand mergi la ea in vizita, la mama ta, simti gustul copilariei, o data cu mancarea ce o mesteci cu atata pofta….

Iubeste-ti mama, caci timpul e ireversibil!