Iubeste-te! Ai o multime de calitati! Esti o femeie grozava!

Esti frumoasa, femeie! Si buna! Esti frumoasa pentru ca privesti viata cu atata pasiune, pentru ca traiesti cu intensitate, esti frumoasa pentru ca nu uiti niciodata sa zambesti sincer si sa iti ajuti aproapele. Esti suficienta pentru omul care te poate vedea cu adevarat, care iti poate citi sufletul, care te vede frumoasa chiar si atunci cand esti nedormita.

Esti frumoasa si buna, femeie. Tine mereu capul sus, lupta pentru idealurile tale si nu permite nimanui, niciodata sa te faca sa te vezi altfel decat esti: o femeie cu un suflet mare si o luptatoare. Cauta mereu solutii si si pastreaza armonia in viata ta. Stiu ca esti constienta cat de mult valorezi, femeie. Sa nu uiti niciodata ca ai multa putere sa ajungi acolo unde iti doresti.

Nimeni nu te poate face sa devii ceva ce nu iti place, o persoana ursuza, frustrata. Poti mai mult de-atat. Mergi pe calea ta. Va fi bine.

Pentru oamenii din viata ta care te vor aprecia, vei fi

suficienta.

Vor ramane in viata ta doar acele persoane bune, la fel ca si tine, care te vor vedea exact asa cum esti. O femeie buna si frumoasa, cu un suflet curat.

Nu permite nimanui sa te faca sa crezi altceva despre tine, vreodata.

Iubeste-te! Ai o multime de calitati! Esti o femeie grozava!

Nu conteaza prin cate ai trecut, o data ce te-ai ridicat. Esti puternica si ambitioasa!

Fii mandra de tine si respecta-te ! Valoreaza-te! Intotdeauna! Tine capul mereu sus si nu lasa pe nimeni sa iti strice buna dispozitie!

Nu mai conteaza dezamagirile din viata ta. Ai invatat lectii importante. Esentiale. Fii fericita!

Nu mai conteaza lacrimile varsate de tristete, ci doar cele de bucurie varsate acum.

Nu conteaza ce cred cei din jur, conteaza doar ca tu sa crezi in tine, in viata si in fericire.

Bucura-te din plin de viata si molipseste-i si pe ceilalti cu buna ta dispozitie!

Fii asa cum iti doresti si primeste iubirea in viata ta! Permite-ti sa te lasi iubita si sa iubesti cu adevarat!

Bucura-ti sufletul si fa ceea ce iti place.

Esti perfecta asa cum esti, femeie! Ofera ceea ai ai mai bun din inima ta, daca simti ca persoana de langa tine merita asta!

Deschide-ti sufletul si ofera ceea ce ai dori sa primesti!

Femeie buna, nu permite nimanui, niciodata sa iti ia zambetul de pe buze! Tu esti tu, si esti speciala! Nu permite nimanui sa te faca sa te vezi asa cum nu esti de fapt.

Nu permite nimanui sa te schimbe, doar sa te corecteze. Cu rabdare si respect. Iar oamenii care nu te apreciaza, nu au ce cauta in viata ta.

Vor exista oameni in viata ta care te vor invinui, care te vor manipula, care, poate, iti vor frange inima. Insa tu, vei merge mai departe.

Femeie, fii demna! Intotdeauna fii demna! Nu te umili si nu cersi farame de atentie. Nici de iubire. Stii si tu ca iubirea nu doare.

Fii tu insati, dar fii fericita! Intotdeauna!