Ironia vietii- Prietenul la nevoie se cunoaste- Proverb adevarat

Fiecare om spune ca are prieteni. Oricine isi doreste prieteni aproape, persoane cu care sa se bucure, sa se chefuiasca sau sa planga… persoane sincere, pe care sa se bazeze tot timpul….
In zilele noastre, greu de gasit prietenii adevarati… Fiecare este pentru el, egoismul a pus stapanire pe tot mai multe persoane…Plus ca fiecare e preocupat de propriul bine, de propria viata si satisfactie….
Exista momente in viata in care vezi cine iti e prieten adevarat. Sunt convinsa ca fiecare persoana, mai devreme sau mai tarziu, se convinge de acest lucru. Vei realiza ca iti va intinde o mana de ajutor persoana la care te astepti cel mai putin sau deloc. Si atunci te vei bucura si te vei intrista in acelasi timp. Te va durea faptul ca asa zisii prieteni iti intorc spatele sau dispar din peisaj, dar te va bucura nespus sa gasesti oameni cu suflet mare, care sa te roage cu binele si ajutorul lor.
Mie mi s-a intamplat si vorbesc din proprie experienta. Am fost dezamagita sa vad ca prietene in care aveam toata increderea si la care tineam enorm imi intorceau spatele cand aveam cea mai mare nevoie. Da, prietene cu care imparteam totul pana in acel moment. Insa mi s-a bucurat sufletul cand am vazut ca persoanele cu care doar ma salutam, imi ofereau tot ce aveau ele mai bun. Viata apoi, mi-a dat sansa sa le pot rasplati si sa le fiu alaturi … m-am bucurat inca o data…
Astfel, am pierdut “cunostinte” si am castigat prieteni adevarati!
Daca ai gasit un prieten adevarat… PASTREAZA-L !