Motivele pentru care nu reusesti sa scapi de cosuri (nici) iarna sunt… destule….

Cand iti este lumea mai draga, iata ca apare un cos “nepoftit”, direct pe fata! Si cum unele fete scapa mai greu de cosuri, iata ce ar trebui sa stim despre ele:
Stilul de viata, alimentatia, temperatura, toate influenteaza un ten frumos.

Culmea este ca de Sarbatori ne stresam si mai mult decat de obicei. Din diverse motive. Fie pentru ca nu ne ajung banii pentru a cumpara tot ceea ce ne dorim, fie ca suntem agitati din lipsa timpului, ne stresam si ne agitam. Sa nu mai vorbim despre faptul ca unele persoane au tendinta sa umble cu mana pe fata atunci cand se gandesc intens la ceva si se concentreaza. Oricat ne-am spala pe maini, microbi tot sunt. Si iaca si cosul!

Un alt motiv pentru care ne apar cosuri si iarna il reprezinta faptul ca mancam mai multe dulciuri, printre care si ciocolata care este atat de mult dorita si placuta. Deci nu faceti exces de dulciuri! Zaharul influenteaza tenul!

De asemenea, si frigul ne afecteaza pielea, fie ca vorbim despre fata, fie ca ne referim la maini. In general, pielea cu locurile “descoperite”, supuse frigului, sunt cele mai afectate.
Foloseste intotdeauna crema hidratanta.
Evita sa treci des de la o temperatura la alta. Nu-i va face bine organismului tau.

Ai grija de tenul tau!