Ganduri frumoase pentru MAMA – Mesaje emotionante si originale pentru mama

1. MAMA este primul cuvant pe care un copil il spune, cel mai drag si important cuvant. Mereu voi purta in suflet amintirea chipului tau drag, mama draga ! Te iubesc si-mi doresc sa ne bucuri cu prezenta ta inca multi ani de acum inainte !

2. Daca as putea sa opresc timpul, eu sa raman mereu copil iar tu mereu tanara ! Esti totul pentru mine, mama ! Te iubesc mult !

3. Tu, MAMA, esti zana din povesti care imi alunga tristetea si temerile, imi transmiti mereu optimsmul prin zambetul tau cald. Mereu te voi iubi !

4. Ieri eram copil la pieptul tau, acum sunt adult si am copii la randul meu, maine eu voi fi bunic si tu nu vei mai fi, asa ca haide sa ne bucuram de timpul acesta petrecut impreuna. Te iubesc mama !

5. Te voi iubi, scumpa MAMA, chiar si atunci cand nu vei mai avea parul negru si pielea catifelata ci vei avea parul nins cu petale de nea si pielea va fi ridata. In sufletul meu vei ramane aceeasi fiinta care ma iubeste si pe care o voi iubi !

6. Mama este fiinta pretioasa din viata noastra, fiinta care ne da viata si care merita tot respectul si admiratia noastra! Sa ne pretuim mamele asa cum merita si sa le aratam dragostea in fiecare zi!

7. Cele mai calde ganduri sunt pentru mama mea, care m-a crescut frumos si m-a ajutat sa aleg binele in viata. Sa fii sanatoasa, draga mea mamica!

8. Sincere sentimente, scumpa mama! Esti persoana care ma iubeste neconditionat si care ma sprijina tot timpul, te ador! Iti doresc tot binele din lume si o viata fericita!

9. M-ai leganat cu drag si m-ai invatat sa fiu un om bun. Acum sunt si eu parinte si inteleg prin ce ai trecut ca sa ma cresti. Inteleg ce e dragostea pentru copii. Inteleg acum multe…. Sa ai copii e minunat, tu esti minunata, mama! Te iubesc!

10. Sarut mana, mama draga, mana care m-a crescut! Daca as avea putere, te-as face nemuritoare ca sa imi fii alaturi mereu! Esti cea mai frumoasa fiinta pentru mine! Esti speciala!

11. Multa fericire si sanatate! Sper sa te am alaturi o mie de ani! Esti cea mai buna mama din lume si cea mai intelegatoare! Tu imi asterni zambetul pe buze mereu si ma binedispui! Mereu ai o vorba incurajatoare si o povata potrivita pentru mine, la nevoie! Iti multumesc pentru ca mi ai dat viata!

12. Ganduri bune, speranta si credinta. Iubire, viata, bucurie. FERICIRE. Adica MAMA…