Tragedie! Alexandru Gardanescu, de 34 de ani, fratele lui Puya a fost gasit mort astazi, de catre carabinieri, in apartamentul sau din Italia, unde toate luminile erau aprinse, presupunandu-se ca a decedat din cauza unei supradoze de droguri. Plecase in Italia la munca, pentru un trai mai bun si ii era bine, insa pare-se ca el nu se impacase cu ideea divortului, fiindu-i dor de fetita sa.
Vestea ca Alexandru Gardescu, fratele faimosului interpret de hip-hop Puya (Dragos Gardescu), a decedat in locuinta sa din mica localitate italiana, Falconara Maritima, i-a socat pe toti cunoscutii, mai ales ca urma sa-si serbeze ziua de nastere astazi. Cei doi se intelegeau bine.
Datorita faptului ca sambata nu a venit la serviciu ( lucra la o firma de anvelope) si nu a raspuns la telefon, familia si colegii au devenit ingrijorati, dupa care au anuntat politia.
Puya s-a declarat demult inamicul drogurilor, pana recent din motive necunoscute.
Apropiatii lui Alexandru se pare ca nu stiau de problemele acestuia cu drogurile, fiind iubit de prietenii sai, care il considerau “sufletist” si harnic.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!