Fostul|fosta sot|sotie, prieten (a), iubit (a), partener (a)

Fie ca e vorba de fosta sotie sau fosta iubita ( fostul sot sau iubit) , care inca bantuie in viata voastra, trebuie sa iti pastrezi increderea in persoana care iti sta alaturi. Nu degeaba s-a despartit de X , e clar ca nu se mai intelegeau. Foarte rar cazurile in care sa se impace.
Pastrati-va calmul si evitati scandalul, chiar daca gelozia isi face cuib in inima intr-un anumit moment. Este mai simplu sa comunici decat sa te certi si sa te enervezi. Mai ales daca partenerul sau sotul tau trebuie sa discute cu fosta sotie despre copilul sau copii lor. E ceva firesc sa pastreze legatura in acest caz, chiar daca vei simti ca este un ” invadator” .
Obisnuieste-te cu prezenta acelei persoane in viata voastra din cand in cand. Pastreaza-ti increderea in tine si in dragostea voastra.
Nu iti face scenarii in sinea ta, nu vei reusi altceva decat sa te amarasti, sa-ti otravesti sufletul care va fi ros de indoieli.
Da dovada de intelepciune si imprieteneste-te oarecum cu fosta persoana din viata actualului tau partener, iubit sau sot ( actualei partenere, iubite sau sotii ), poti afla ce nu a mers intre ei, deci ce nu trebuie sa faci, pentru a evita despartirea si a mentine armonia in cuplu.
Atata timp cat aveti comunicare, sinceritate si respect in cuplu, relatia voatra va dura, bineinteles daca stiti cum sa pastrati iubirea si pasiunea in viata voastra.

MULTA IUBIRE!