Fii puternica intotdeauna, desi doare uneori, viata chiar e frumoasa!

Fii puternica, desi inima ti-e franta si… crede-ma, iti vei reveni mai devreme decat crezi!

Ceea ce azi ti se pare “o tragedie” sau “o intamplare fara solutii”, dupa un timp ti se va parea, poate mult mai simplu si poate , mai usor de rezolvat decat crezi acum, cand sufletul ti-e amar si plin de atatea dezamagiri.

Plangi, alearga, danseaza asa cum vrei, canta, tipa, urla daca vrei. Totul iti este permis. Dar sa stii ca totul va trece!

Viata chiar e frumoasa! Trebuie doar sa privesti partea plina a paharului, nu doar pe cea goala!

Iar daca ti se pare ca totul in jur e haotic si te simti ca intr-o incapere fara iesire, ai tot “dreptul” sa cauti un ajutor de la un doctor psiholog, de exemplu. Sau chiar psihiatru. Asta nu inseamna ca esti “nebuna”, ci ca doar vrei sa iti regasesti linistea si echilibrul.

Tine minte: orice durere va trece! Esti puternica, isteata si frumoasa! O persoana care sufera momentan, insa mai puternica, tot mai puternica.

 Iubeste-te asa cum esti, accepta-te si priveste doar inainte! Lasa trecutul acolo unde ii e locul si zambeste! Meriti o viata linistita si o vei avea!

Fii puternica, lupta pentru fericirea ta, insa nu lua decizii niciodata atunci cand esti trista sau furioasa!

Ochii poate iti plang, insa trebuie sa tii capul sus si sa fii optimista chiar daca simti ca iti e atat de greu… Si, crede-ma… iti vei reveni mai devreme decat te astepti…