Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne tina mereu sufletele luminate! Femeie simpla cu nume sfant, la multi ani de ziua ta!

Fie ca aceasta zi speciala sa fie una superba, presarata cu momente fericite si sa ramai numai cu amintiri placute! La multi ani, draga Maria!

Mult noroc in viata, masa bogata si fie ca toti prietenii adevarati sa iti fie alaturi de ziua ta, Maria! Petrece, azi e ziua ta, bucura-te mai mult ca oricand!

Zambete sincere, soare, un Cer senin, prieteni adevarati, sanatate si mult noroc, de toate sa ai parte iti doresc! La multi ani!

Ma bucur ca te-am intalnit, ai un nume de sfant iar tu esti o fiinta buna, sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti si sa fii iubita!

Iubire, sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor iti doresc, scumpa mea prietena, Maria! Fie ca toata viata ta sa fie un soare imens! La multi ani!

Un zambet din suflet si cele mai calde urari de bine iti doresc in aceasta sfanta si speciala zi, frumoasa Maria! La multi ani iti spun si eu, cu toata inima!

Pentru ca porti cel mai frumos nume, ma alatur celor apropiati tie ca sa iti urez si eu un sincer “la multi ani”! Esti o persoana buna, meriti tot ce e mai buna! Sa fii iubita!

Trebuie sa ne bucuram zi de zi, sa simtim ca traim, dar mai ales azi, trebuie sa te bucuri si sa zambesti, pentru ca este ziua ta, o zi speciala, zi sfanta, zi frumoasa ca tine. La multi ani si iti doresc ca toate idealurile sa ti se implineasca!

Cele mai frumoase ganduri, cele mai frumoase clipe iti doresc! Cea mai frumoasa zi onomastica sa ai si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Sa razi din tot sufletul si sa te bucuri, meriti! La multi ani!

Alaturi de toti cei care te iubesc, vreau sa ma alatur si eu azi, de ziua ta, ca sa iti urez cu bucurie un sincer “la multi ani” cu sanatate si fericire!

Din adancul sufletului iti urez un drum presarat cu bucurie, zambete, iubire si fericire! Ramai asa cum esti: o persoana calda, interesanta, calma, frumoasa atat la exterior cat si la interior, o persoana care iubeste viata! La multi ani!

La botez ai primit un nume sfant, numele Fecioarei Maria, Cea care are grija de noi toti, mereu. Ramai o persoana buna, la fel ca si Sfanta Maria. Esti speciala, te iubim! La multi ani!

Puritatea sufletului tau m-a apropiat de tine din prima clipa, ma bucur ca am ramas alaturi de tine si acum si sper ca asa vom fi si peste ani si ani. Imi doresc ca de ziua ta, in fiecare an, sa fiu langa tine pentru a-ti ura, la fel ca astazi toate cele bune, sanatate si numai impliniri! Fie ca frumul vietii tale sa fie presarat doar cu intamplari frumoase si sa intalnesti numai oameni buni! La multi ani cu fericire!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om cu valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!