E mare lucru sa-ti recunosti si sa accepti ca nu esti fericit(a)cu ceea ce ai.

Daca ai sa ajungi intr-o zi sa iti observi inima zdrobita de durere, sa stii ca poti sa o iei de la capat si sa mergi mai departe. Va fi bine. Vei suferi insa va trece. Totul trece. Multe se uita in lumea asta. Insa trebuie sa constientizezi ca ai o singura viata si ca oricine merita sa fie fericit pe acest Pamant. Deci nu te complace in situatie. Renunta la ideea ca se va schimba ceva “peste noapte”. Nu se va intampla asta.

E mare lucru sa recunosti ca nu esti fericit. Sa iti recunosti tie insuti asta. Apoi sa cauti fericirea si linistea sufleteasca.

Nu e usor sa lasi totul in urma. Insa trebuie sa suferi putin cand pleci din locul in care nu te mai regasesti, pentru a fi fericit mai apoi.

E mare lucru sa vrei sa schimbi ceva in viata ta. Si mare lucru sa nu te mai complaci in situatii urate sau sa accepti iubiri in care nu te simti apreciat, dar mai ales iubit(a).

E mare lucru sa ai pe cine sa iubesti, atunci cand vrei sa oferi totul.

E mare lucru sa primesti tot ceea ce vrei sa oferi persoanei dragi, omului de langa tine cu care imparti totul.

Iubirea invinge orice obstacol numai daca stim sa ne iubim cu adevarat. Pentru ca noi, oamenii, uneori “uitam”sa iubim si sa apreciem ceea ce avem in viata noastra.

E mare lucru sa dai o sansa acelei persoane care vrea sa te iubeasca. Si mare lucru sa pretuiesti pe cineva atunci cand trebuie. Si asa cum “trebuie”.

E mare lucru sa accepti ca cineva nu te mai iubeste. Si mare lucru sa descoperi ca tu nu mai iubesti pe cineva.

E mare lucru sa iti dai o noua sansa tie insuti si sa incerci sa gasesti pacea sufleteasca. E mare lucru sa iubesti cu adevarat! Dar merita sa incerci!